- -
UPV
 
Matriculem-nos en valenciÓ en el curs 2019-2020
Promociˇ lingŘÝstica i cultural Gandia Noticias Matriculem-nos en valenciÓ en el curs 2019-2020  ...
La campanya incideix en l’objectiu d’escollir el valenciÓ com a llengua en primera preferŔncia en la docŔncia.
La campanya “Matriculem-nos en valenciÓ” 2019-2020 s’adreša als estudiants de grau, de cicle i de mÓster i tÚ com a objectius la promociˇ del valenciÓ en primera preferŔncia en la docŔncia, la matriculaciˇ en les assignatures que s’imparteixen en valenciÓ, la promociˇ de les assignatures de ValenciÓ TŔcnic i l’˙s del valenciÓ en la vida acadŔmica.

La campanya es desenvolupa en cinc accions, des del juny fins a l’octubre:

1. El 5 juny: “M’agrada el valenciÓ...”, una activitat que es va realitzar per a fomentar la participaciˇ l˙dica dels estudiants i la resta de colĚlectius de la UPV (vÝdeo de M’agrada el valenciÓ 2019-2020)

2. Del 26 al 3 de juliol: #Matriculemnosenvalencia. Sorteig d’entrades del Feslloc, una acciˇ que premiava la participaciˇ en Instagram compartint una imatge de la UPV, per fomentar el coneixement dels campus. Van obtenir una entrada del Feslloc: soskamewilliam, miquelmat, albasurero9, nuriaricarttorreno i azudesastre.

3. Al juliol i al setembre: “Em matricule en valenciÓ” i en les assignatures de valenciÓ tŔcnic

Quan et matricules per al curs 2019-2020, fes-ho en valenciÓ:

Escull la llengua en quŔ vols rebre la docŔncia: marca la casella valenciÓ com a primera preferŔncia independentment de la llengua en la qual s’oferisquen les assignatures.
Matricula’t en les assignatures que s’ofereixen en valenciÓ, que podrÓs conŔixer en comenšar la matriculaciˇ, ja que pel concepte de transparŔncia lingŘÝstica (http://bit.ly/2N247Zr) pots conŔixer en quina llengua s’imparteix qualsevol activitat docent o universitÓria abans de realitzar-la.
Matricula’t tambÚ en les assignatures de valenciÓ tŔcnic, perquŔ aprendrÓs la terminologia, reforšarÓs la competŔncia comunicativa i professional i millorarÓs els coneixements a les proves d’acreditaciˇ de valenciÓ.
4. Al setembre i durant el curs acadŔmic: “Utilitze el valenciÓ”

Des del primer dia del curs acadŔmic –en les teues classes i prÓctiques i en qualsevol activitat acadŔmica– utilitza el valenciÓ i demana els materials docents... en valenciÓ.

5. A l’octubre: “Recull l’obsequi de benvinguda”

Organitza: Servei de Promociˇ i Normalitzaciˇ LingŘÝstica

ColĚlabora: Generalitat Valenciana. Conselleria d’Educaciˇ, Cultura i Esport

EMAS upv