- -
UPV
 

Anem al gra: focaccia de carabasseta, formatge i romer

El dijous, 28 de maig, se celebra el Dia Nacional de la Nutrició. I en aquest marc, com des de fa sis anys, la Universitat Politècnica de València ha organitzat el taller “Cuinant amb ciència el futur”. Però aquesta vegada ho fa amb un nou format i un menú audiovisual de diferents receptes, que els més xicotets poden seguir, cuinar i degustar des de les seues cases. Els protagonistes de totes elles són els cereals, tema central del Dia de la Nutrició 2020. En aquest programa, us ensenyem una miqueta més sobre el blat o les farines integrals... i a cuinar amb ells una rica focaccia. Abans de passar a la recepta, Purificació García, investigadora del grup CUINA de la UPV, ens parla sobre els seus ingredients -també de la importància de llegir les etiquetes. I coneixereu també la valoració nutricional d'aquest **focaccia de carabasseta, formatge i romer. Després d'aqueixa introducció, Lluís **Peñafort, xef de València Club Cuina, juntament amb els seus fills Leo i Maia, passen a l'acció, explicant cadascun dels passos perquè els més xicotets de la casa puguen seguir la recepta i crear les seues pròpia focaccia. Aquests tallers estan organitzats per l'Àrea de Comunicació, el grup CUINA de la UPV i l'Aula d'Infància i Adolescència. Compten a més amb el cofinançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació.


EMAS upv