- -
UPV
 

Descripciķ

Doble Māster Universitari en Enginyeria Agronōmica + Cičncia i Enginyeria dels Aliments Campus de Vera (Valčncia), Universitat Politčcnica de Valčncia

El Māster Universitari en Enginyeria Agronōmica habilita per a exercir la professiķ d'enginyer/a agrōnom/a, mentre que el Māster Universitari en Cičncia i Enginyeria dels Aliments estā orientat a la formaciķ de professionals altament qualificats en el sector agroalimentari, que han de ser capaįos d'innovar processos i productes conjuminant els diferents aspectes que contribueixen a l'čxit d'un aliment en el mercat, com ara la seua qualitat i seguretat, els beneficis per a la salut de consumidores i consumidors, i també, la seua viabilitat econōmica.

El doble títol permet adquirir les competčncies de tots dos māsters a través d'una trajectōria acadčmica integrada. Tot aixō amb un cost temporal i econōmic inferior al que representa l'obtenciķ dels dos māsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, un estudiant del MUEAGRO, en lloc de cursar els 102 ECTS d'aquest i els 60 ECTS del MUCEA, cursa un total de 136 ECTS.


EMAS upv