- -
UPV
 

Descripciķ

 

Doble Māster Universitari en Enginyeria de Telecomunicaciķ + Tecnologies, Sistemes i Xarxes de Comunicacions Campus de Vera (Valčncia), Universitat Politčcnica de Valčncia

El doble māster consisteix en la realitzaciķ de dos māsters independents, amb continguts parcialment coincidents. Aprofitant les sinergies temātiques, s'elabora una programaciķ que facilita la realitzaciķ de tots dos māsters amb un menor cost temporal i econōmic.

Finalment, s'obtenen dos títols:

    • Māster Universitari en Enginyeria de Telecomunicaciķ

    • Māster Universitari en Tecnologies, Sistemes i Xarxes de Comunicacions

El Māster Universitari en Enginyeria de Telecomunicaciķ habilita per a l'exercici de la professiķ d'enginyer o enginyera de telecomunicaciķ. Aquesta enginyeria aborda tots els aspectes tecnolōgics relatius al tractament, la transmissiķ i la recepciķ de la informaciķ. Aquest māster ofereix un ampli perfil d'habilitats i coneixements en sistemes de comunicacions, xarxes, electrōnica i sistemes audiovisuals, per a adquirir les competčncies professionals regulades per a exercir la professiķ de l'enginyeria de telecomunicaciķ.

El Māster Universitari en Tecnologies, Sistemes i Xarxes de Comunicacions, proporciona una excelˇlent formaciķ de postgrau per a completar la carrera professional, ampliar i aprofundir els coneixements en ārees concretes, cončixer les últimes tecnologies o continuar la trajectōria professional en l'āmbit de la recerca. Aquest māster té més de 15 anys d'experičncia; ofereix formaciķ especialitzada en les diferents ārees del sector de les telecomunicacions, i dķna accés al Programa de doctorat de telecomunicaciķ i també a programes de doctorat industrials.


EMAS upv