- -
UPV
 

Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials

4 cursos
240 crèdits

Crédit 17,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 10,88
(2023/2024)

135 places (+140 en PARS)
(2023/2024)

Presentació del grau

El Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials, juntament amb el Màster Universitari en Enginyeria Industrial, substitueix i equival en conjunt a la titulació d'Enginyeria Industrial. Aquest grau forma professionals amb capacitat per a dissenyar, construir, mantenir i gestionar equips i instal·lacions industrials, tant en àrees tradicionals com de futur. Aquests estudis gaudeixen de gran èxit professional per l'ampli coneixement de les diferents tecnologies industrials que atorguen, per la gran capacitat d'adaptació i per la versatilitat dels seus titulats i titulades després de l'accés al món laboral.

Programa acreditat per la Comissió d'Acreditació d'Enginyeria d'ABET, sota els criteris generals i els criteris dels programes d'Enginyeria Industrial i de nom similar.

Programa certificat pel segell EUR-ACE d'Enginyeria concedit per l'European Network for the Accreditation of Engineering Education (ENAEE).

Eixides professionals

El teu treball estarà vinculat als llocs de responsabilitat de les empreses en el sector industrial (direcció i gestió, disseny de productes, manteniment, mecànica, control de qualitat...) o de serveis (constructores i instal·ladores, enginyeries, consultories...), i també podràs optar per l'administració pública, per la investigació o per la docència.

Mobilitat internacional i pràctiques

Pots cursar un semestre a més de 30 països de tot el món. Pots obtenir una doble titulació en algunes de les millors escoles europees d'enginyeria (École Centrale de Paris, Universitat Tècnica de Munic...). Tindràs l'oportunitat de realitzar pràctiques professionals en institucions privades i públiques, i podràs fer-ho en qualsevol dels camps d'actuació de les tecnologies industrials. En alguns casos, a més de completar la teua formació, podràs realitzar el treball de final de grau.

Continuació d'estudis

Aquest grau incorpora una formació generalista en totes les tecnologies industrials per a facilitar la millor adaptació al Màster Universitari en Enginyeria Industrial, que habilita per a l'exercici de la professió de l'enginyeria industrial. Permet també accedir sense necessitat de complements formatius a molts màsters universitaris de la UPV de l'àmbit industrial: Construccions i Instal·lacions Industrials; Enginyeria Avançada de Producció, Logística i Cadena de Subministrament; Tecnologia Energètica per al Desenvolupament Sostenible; Enginyeria Mecànica; Manteniment, o Automàtica i Informàtica Industrial, entre altres.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 148,50 19,50 0,00 12,00 240,00
Aquest grau forma part d'un
programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.


EMAS upv