- -
UPV
 
Grau en InformÓtica Industrial i Rob˛tica Campus de Vera (ValŔncia), Universitat PolitŔcnica de ValŔncia

Grau en InformÓtica Industrial i Rob˛tica

4 cursos
240 crŔdits

CrÚdit 17,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 11,00
(2023/2024)

75 places
(2024/2025)

Presentaciˇ del grau

La informÓtica industrial i la rob˛tica sˇn una Órea tecnol˛gica de carÓcter multidisciplinari que estudia l'aplicaciˇ de les ciŔncies de la computaciˇ i la programaciˇ de robots al desenvolupament empresarial de la ind˙stria intelĚligent o ind˙stria 4.0, un paradigma de fabricaciˇ industrial en el qual tots els sistemes productius estan fortament informatitzats i interconnectats.

L'objectiu del grau Ús la formaciˇ de professionals competents amb profunds coneixements d'enginyeria informÓtica i rob˛tica, amb capacitat per a abordar el desplegament de la ind˙stria intelĚligent i adaptar-se als canvis tecnol˛gics, aixÝ com dirigir equips de projectes amb persones de diferents Ómbits.

Eixides professionals

El grau genera persones altament qualificades en la informatitzaciˇ i robotizaciˇ dels processos productius en l'Ómbit de la ind˙stria intelĚligent, com la programaciˇ avanšada de robots, la ciberseguretat industrial, la gestiˇ de xarxes industrials, el disseny de sistemes intelĚligents encastats, les interfÝcies humÓ-mÓquina, el disseny de sistemes de temps real, la sensoritzaciˇ en la ind˙stria i la visiˇ per computador.

Mobilitat internacional i prÓctiques

A travÚs d'acords amb altres universitats, l'alumnat d'aquest grau pot cursar part dels estudis o realitzar prÓctiques en empresa a altres pa´sos. Hi ha convenis amb universitats d'Europa, dels EUA, de la Xina, del Japˇ i d'AustrÓlia.

L'Escola tÚ una important xarxa de contactes en empreses que treballen en aquests sectors, per la qual cosa es preveu que l'oferta i la varietat de prÓctiques en empresa serÓ molt Ómplia.

Continuaciˇ d'estudis

Amb aquest grau es pot accedir als segŘents mÓsters universitaris impartits per la UPV: Ciberseguretat i CiberintelĚligŔncia; AutomÓtica i InformÓtica Industrial; Computaciˇ en N˙vol i d'Altes Prestacions; Enginyeria de Computadors i Xarxes; Enginyeria i Tecnologia de Sistemes de Programari; IntelĚligŔncia Artificial, Reconeixement de Formes i Imatge Digital; Disseny i Fabricaciˇ Integrada Assistits per Computador; Enginyeria Mecatr˛nica, i Enginyeria de Sistemes Electr˛nics.

I, com en la resta de casos, es pot solĚlicitar l'ingrÚs en qualsevol mÓster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellament oportunes.

Pla d'estudis


CrŔdits establits per a obtenir la titulaciˇ

Formaciˇ bÓsica Obligatoris Optatius PrÓctica externa TFG Total
60,00 150,00 18,00 0,00 12,00 240,00

EMAS upv