- -
UPV
 

Doble grau en Administració i Direcció d'Empreses + Enginyeria Informàtica Campus d'Alcoi, Universitat Politècnica de València

En cursar la doble titulació, l'estudiant obté dos títols de grau: Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Enginyeria Informàtica.

L'enginyeria informàtica és clau en el disseny i la producció de grans projectes, com ara l'administració electrònica, la banca i el comerç electrònic, el desenvolupament de mitjans de transport més sofisticats i nets, la domòtica en llars intel·ligents, l'assistència sanitària a distància, etc., i també el disseny i la implementació d'aplicacions d'entreteniment, com les xarxes socials o els videojocs.

El programa d'estudis es desenvolupa en cinc cursos acadèmics i abasta la realització d'un total de 373,5 ECTS combinant matèries de tots dos títols. Aquest doble grau té dos itineraris: l'un s'estudia al campus d'Alcoi (a l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi) i l'altre, al campus de Vera (a la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses i a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica).

Al campus d'Alcoi, l'alumnat cursarà majoritàriament assignatures de la titulació del Grau en Enginyeria Informàtica en el semestre A i del Grau en Administració i Direcció d'Empreses en el semestre B, excepte en l'últim curs.

Vols saber més sobre aquest grau? Crédits ECTS: 373,5


EMAS upv