POLINIZA DOS, Trobada d’Art Urbà XIII, és el certamen d’art urbà de la Universitat Politècnica de València, que enguany tindrà lloc entre el 7 i l'11 de maig del 2018.

En la tretzena edició volem continuar amb l’esperit de darreres edicions, a través de col·laboracions amb universitats de l’estranger i aprofundint en la realització de propostes més experimentals. La finalitat d’aquesta aposta és aconseguir complicitat amb artistes i entitats internacionals, especialment iberoamericanes, fent funcionar la Trobada d’Art Urbà com un altaveu de les millors propostes de l’escena de l’art urbà contemporani. Enguany ens hem centrat en l'Argentina, concretament, en la Universitat Provincial de Córdoba.

Des de la Universitat, continuem afrontant el repte que suposa aquesta tasca de reflexió, anàlisi i (auto)crítica sobre la pràctica artística en l’entorn urbà, per això continuarem visibilitzant les iniciatives i la producció artística de diferents àmbits i geografies. D’aquesta manera, concebem POLINIZA DOS com un punt de trobada, de diàleg i d’intercanvi entre artistes, teòrics, associacions, institucions, la comunitat universitària i la societat.

CONVOCATÒRIA - TANCADA

RESOLUCIÓ 2018CONTACTE:

+34 96 387 90 07 (Lola)
+34 96 387 70 95 (Montse)
cultura@upv.es


DIRECCIÓ:

Àrea d'Activitats Culturals
(Rectorat) Edifici 3A
Camí de Vera, s/n 46022 València (Spain)

Col·labora: