- -
UPV
 

Nou concurs

Nou concurs

Guanya un viatge i una beca per a estudiar anglès a Austràlia. El termini per a participar-hi, a través de Facebook, finalitza el pròxim 31 de juliol

[ 10/07/2015 ]

L'organització Go Study Australia, en col·laboració amb Universia, ha organitzat un singular concurs el premi del qual consisteix en una beca d'un curs d'anglès de 12 setmanes de durada a l'escola Embassy a Melbourne (Austràlia). També es proporcionaran els bitllets dels vols d'anada i tornada amb la companyia Qatar Airways des de Madrid o Barcelona.


A l'arribada a Melbourne, el guanyador o guanyadora gaudirà d'un tour exclusiu de benvinguda, organitzat per l'equip de Go Study Australia, una plataforma de joves espanyols que ajuda a altres joves del nostre país a viatjar a Austràlia per a estudiar i treballar.


Com es participa?


Participar en aquest concurs és molt senzill. Si t'interessa, tan sols has de respondre a aquesta senzilla pregunta amb originalitat: si guanyares el premi del viatge a Austràlia amb beca d'anglès. a qui t'emportaries i per què?, i aconseguir que 10 amics teus ho facen també. Hauràs de pujar la resposta al perfil de Go Study Australia d'Espanya, a través de l'aplicació app de la seua pàgina de Facebook.


El termini per a participar-hi finalitza el 31 d'aquest mes de juliol. La votació per a elegir la persona guanyadora entre les finalistes es durà a terme una vegada haja finalitzat el concurs, i s'anunciarà aquesta persona el dia 10 de setembre del 2015 com a data límit.


En el concurs poden participar persones majors de 18 anys d'edat a 1 de juliol del 2015, i hauran de tenir la titularitat d'un passaport espanyol.


La guanyadora o guanyador disposarà d'un màxim de tres mesos per a canviar el seu premi una vegada haja sigut acceptat el premi de forma oficial, després d'haver comunicat el nom de la persona guanyadora en la pàgina web del concurs.


Anima't i participa-hi!


Més informació


Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv