- -
UPV
 

Nou concurs

Nou concurs

Guanya un viatge i una beca per a estudiar anglès a Austràlia. El termini per a participar-hi, a través de Facebook, finalitza el pròxim 31 de juliol

[ 10/07/2015 ]

L'organització Go Study Australia, en col·laboració amb Universia, ha organitzat un singular concurs el premi del qual consisteix en una beca d'un curs d'anglès de 12 setmanes de durada a l'escola Embassy a Melbourne (Austràlia). També es proporcionaran els bitllets dels vols d'anada i tornada amb la companyia Qatar Airways des de Madrid o Barcelona.


A l'arribada a Melbourne, el guanyador o guanyadora gaudirà d'un tour exclusiu de benvinguda, organitzat per l'equip de Go Study Australia, una plataforma de joves espanyols que ajuda a altres joves del nostre país a viatjar a Austràlia per a estudiar i treballar.


Com es participa?


Participar en aquest concurs és molt senzill. Si t'interessa, tan sols has de respondre a aquesta senzilla pregunta amb originalitat: si guanyares el premi del viatge a Austràlia amb beca d'anglès. a qui t'emportaries i per què?, i aconseguir que 10 amics teus ho facen també. Hauràs de pujar la resposta al perfil de Go Study Australia d'Espanya, a través de l'aplicació app de la seua pàgina de Facebook.


El termini per a participar-hi finalitza el 31 d'aquest mes de juliol. La votació per a elegir la persona guanyadora entre les finalistes es durà a terme una vegada haja finalitzat el concurs, i s'anunciarà aquesta persona el dia 10 de setembre del 2015 com a data límit.


En el concurs poden participar persones majors de 18 anys d'edat a 1 de juliol del 2015, i hauran de tenir la titularitat d'un passaport espanyol.


La guanyadora o guanyador disposarà d'un màxim de tres mesos per a canviar el seu premi una vegada haja sigut acceptat el premi de forma oficial, després d'haver comunicat el nom de la persona guanyadora en la pàgina web del concurs.


Anima't i participa-hi!


Més informació


Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


PLD llançarà Arion 1 en 2019 PLD llançarà Arion 1 en 2019
Raúl Torres, ex estudiant UPV, prepara la revolució comercial de la indústria aeroespacial europea
Pulgarcito Pulgarcito
Personal investigador de la UPV crea el primer ninot de la història fet amb palla d'arròs
Vista cansada Vista cansada
La UPV participa en el disseny d'un nou tipus d'implant intracorneal per a corregir la presbícia
Premi Forest R. McFarland Premi Forest R. McFarland
Antonio García, investigador de l'Institut CMT-Motors Tèrmics de la UPV, guardonat per la Societat d'Enginyers d'Automoció
Neuromàrqueting Neuromàrqueting
Un equip d'investigadors de la UPV treballa en la creació de nous productes emocionals
Pablo Marín Pablo Marín
Un estudiant de doctorat UPV, triplement guardonat pel seu TFM: Beca UEECA, Premi 2K17 y Premi FEDNA
Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300EMAS upv