- -
UPV
 

AESS Challenge 24 h

AESS Challenge 24 h

Els dos equips de l'associació Makers UPV obtenen tres dels cinc premis en lliça en el concurs, que obliga a dissenyar i construir un robot que resolga un problema inicial en menys d'un dia.Els dos equips de l'associació Makers UPV han obtingut tres dels cinc premis en lliça en el prestigiós concurs AESS Challenge 24 h, en el qual l'organització planteja un problema inicial que obliga les persones participants a dissenyar i construir un robot que puga resoldre'l, en menys de 24 hores.


En aquest cas, els equips havien de crear un robot capaç de llançar pilotes de diferents pesos a distintes distàncies i altures, amb un mínim de precisió. Makers Alpha, segons en la classificació general, van obtenir dos dels cinc premis individuals en vèncer en les categories de distància i eficiència econòmica, mentre que els membres de Makers Beta van aconseguir imposar-se en la modalitat de força.


Nascuda a partir de la filosofia de el "fes-ho tu mateix", Makers UPV és una associació creada i gestionada per estudiants de la UPV interessats en l'aprenentatge i la investigació de noves tecnologies. Makers Alpha està format per Juan José Martí, David Pistoni, Sergio Sáenz, Francisco Presencia, Carlos González i Jaume Pérez; mentre que Joan Carles Sebastià, Demetrio Muñoz, Andreu Amorós, Germán Torres, Miguel Juan López i Juan Vicén Balaguer conformen l'equip Makers Beta.


L'organització d'AESS Challenge 24 h posa a la disposició dels participants tot el material necessari per al disseny i la construcció. Els equips, de tres a sis membres cadascun, han de tenir coneixements de modelatge de peces 3D amb programes CAD, electrònica, disseny de plaques, motors i programació de microcontroladors.
Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Càtedra IVIO Càtedra IVIO
La UPV i Biocenosis cercaran noves aplicacions de la bioenginyeria a l'odontologia
Valoració de futbolistes Valoració de futbolistes
Un estudi de la UPV taxa en 141 milions el valor d'un possible traspàs de Leo Messi i, en 101, el de Cristiano Ronaldo
PoliApps PoliApps
La UPV llança la seua tenda d'aplicacions mòbils gratuïtes per a facilitar la vida universitària de diferents usuaris
Innovació UP4 Innovació UP4
Les politècniques espanyoles exhibeixen a la UPV els seus cotxes de Formula Student per atraure nous estudiants a les enginyeries
Tech Transfer UPV Tech Transfer UPV
Obtín fins a 500.000 euros per al teu projecte empresarial gràcies al primer fons universitari espanyol de transferència de tecnologia
THE 150 Under 50 THE 150 Under 50
La UPV, entre les 150 millors universitats joves del món i millor politècnica d'Espanya
Pedro Duque, a la UPV Pedro Duque, a la UPV
L'astronauta afirma que "el repte actual és volar d'una banda a l'altra de la Terra per fora de l'atmosfera"
U-Rànquing U-Rànquing
La Universitat Politècnica de València, segona millor universitat d'Espanya


La UPV en la teua ma

EMAS upv