- -
UPV
 

Reconeixement de crèdits

Reconeixement de crèdits

Si ets alumne de cicles formatius i vols estudiar un grau a la Universitat Politècnica de València, consulta els crèdits que et convalida la UPV.La Universitat Politècnica de València, a través del Servei d'Alumnat, posa a l'abast de les persones interessades un cercador que mostra el reconeixement, de forma automàtica, dels crèdits dels graus universitaris de la UPV des dels cicles formatius de grau superior.


El funcionament del cercador és molt senzill. Primer, se selecciona l'escola o facultat de la UPV on s'imparteix el grau que s'està cursant o es vol cursar i, a continuació, s'escull aquest grau. Es prem el botó Accepta i, en la pantalla següent, es tria el cicle formatiu finalitzat i es torna a prémer Accepta. Després, es prem en el botó Llista i, si hi ha informació, es mostra una taula amb el reconeixement de les matèries i les assignatures.


En el cercador figuren les combinacions (procedència: cicles formatius de grau superior i destinació: graus de la UPV) ja estudiades, és a dir, casos que ja s'han plantejat, perquè els han sol·licitat els alumnes o per iniciativa pròpia de la Subcomissió de Reconeixement de Crèdits en estudis de grau de la UPV, a proposta de la comissió acadèmica de cada títol de grau. Això significa que si d'alguna combinació no es mostra cap informació no vol dir que no es convaliden els crèdits, sinó que encara no s'ha sol·licitat aquella combinació en concret.


Si no trobes precedents de reconeixement entre el teu títol de tècnic superior i un dels graus de la UPV, pots sol·licitar igualment que s'estudie el teu cas concret. Si, després de l'estudi, la Subcomissió de Reconeixement resol concedir el reconeixement de crèdits en el grau que curses per tenir el títol de tècnic superior que aportes, aquestes regles precedents s'aplicaran després a tots els estudiants que es troben en la mateixa situació.


El nombre mínim de crèdits que es reconeixen és de 30, sempre que el cicle formatiu de grau superior de procedència i el grau universitari que es desitge estudiar pertanguen a la mateixa branca del coneixement i hi haja relació directa entre aquests. A més, els estudis reconeguts no podran superar el 60% dels crèdits del pla d'estudis o del currículum del grau que es pretén cursar.


Segons el Reial decret 1.618/2011, de 14 de novembre, sobre reconeixement d'estudis en l'àmbit de l'educació superior, la convalidació d'estudis es realitza tenint en compte l'adequació de les competències, els coneixements i els resultats d'aprenentatge entre les matèries del grau, i els mòduls i les matèries del cicle formatiu de grau superior.


El termini per a sol·licitar la convalidació s'obri al principi de setembre i té una durada d'una setmana, aproximadament.
Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Comunicat UPV Comunicat UPV
La institució habilitarà un model híbrid per a garantir l'estabilitat en la docència de graus i màsters del curs 2020/2021
Avatars 3D i entorns virtuals Avatars 3D i entorns virtuals
El LabLeni-I3B de la UPV facilita la detecció primerenca de l'autisme gràcies a una sala única en les universitats espanyoles
Herbicida natural Herbicida natural
Seipasa i la UPV treballen en el desenvolupament de l'alternativa eficaç i sostenible als productes sintètics que reclama el sector
QS World University Rankings 2021 QS World University Rankings 2021
La UPV obté la seua 2a millor marca històrica i se situa com a universitat més destacada de la Comunitat Valenciana i en el top 400 a nivell mundial
Entre graus i màsters Entre graus i màsters
La UPV imparteix 40 titulacions que habiliten per a exercir professionalment l'arquitectura i nombroses enginyeries
Enginyeria Aeroespacial, Elèctrica, de l'Energia... Enginyeria Aeroespacial, Elèctrica, de l'Energia...
La UPV imparteix 11 de les 20 titulacions amb major eixida professional segons l'última edició de l'U-Rànquing

EMAS upv