- -
UPV
 

Xarxes socials en el sector sanitari

L'institut ITACA-TSB de la UPV i l'Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES) engeguen el primer estudi sobre xarxes socials en el sector sanitari català.Internet i les TIC aplicades a l'àmbit sanitari estan millorant la qualitat de vida dels pacients mitjançant la provisió de nous serveis o la millora dels existents, així com amb l'ampliació de les possibilitats de comunicació entre clients i proveïdors de serveis per a l'educació sanitària, el seguiment de malalties cròniques o la generació de dinàmiques d'envelliment actiu.


En aquest context, l'Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES) i l'Institut d'Aplicacions de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions Avançades (ITACA) han signat un acord de col·laboració per a cercar sinergies i trobar un marc comú en el qual desenvolupar convenis específics de desenvolupament tecnològic, aplicacions, estudis i activitats en el camp de les tecnologies de la informació i les comunicacions.


La signatura del conveni es va realitzar simultàniament pel Lluis Monset (ACES) i Vicente Marco (ITACA) a través d'una teleconferència, a fi de ressaltar el paper central de les TIC en la relació entre ambdues entitats, i el seu potencial d'ús en l'àmbit sanitari.


Com a primera tasca conjunta s'ha engegat un estudi sobre la presència de les xarxes socials en el sector sanitari català; els seus resultats previsiblement es presentaran al desembre.


Mitjançant aquesta col·laboració ACES, que representa més de 130 empreses del sector sanitari i sociosanitari, continua amb l'aposta per la innovació i l'aplicació de les últimes tecnologies en la gestió i l'atenció sanitària, com a mitjà per a oferir a empreses, professionals i pacients eines que permeten millorar la qualitat de vida dels ciutadans i la cobertura dels serveis sanitaris que aquests reben.
Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv