- -
UPV
 

Xarxes socials en el sector sanitari

L'institut ITACA-TSB de la UPV i l'Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES) engeguen el primer estudi sobre xarxes socials en el sector sanitari català.Internet i les TIC aplicades a l'àmbit sanitari estan millorant la qualitat de vida dels pacients mitjançant la provisió de nous serveis o la millora dels existents, així com amb l'ampliació de les possibilitats de comunicació entre clients i proveïdors de serveis per a l'educació sanitària, el seguiment de malalties cròniques o la generació de dinàmiques d'envelliment actiu.


En aquest context, l'Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES) i l'Institut d'Aplicacions de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions Avançades (ITACA) han signat un acord de col·laboració per a cercar sinergies i trobar un marc comú en el qual desenvolupar convenis específics de desenvolupament tecnològic, aplicacions, estudis i activitats en el camp de les tecnologies de la informació i les comunicacions.


La signatura del conveni es va realitzar simultàniament pel Lluis Monset (ACES) i Vicente Marco (ITACA) a través d'una teleconferència, a fi de ressaltar el paper central de les TIC en la relació entre ambdues entitats, i el seu potencial d'ús en l'àmbit sanitari.


Com a primera tasca conjunta s'ha engegat un estudi sobre la presència de les xarxes socials en el sector sanitari català; els seus resultats previsiblement es presentaran al desembre.


Mitjançant aquesta col·laboració ACES, que representa més de 130 empreses del sector sanitari i sociosanitari, continua amb l'aposta per la innovació i l'aplicació de les últimes tecnologies en la gestió i l'atenció sanitària, com a mitjà per a oferir a empreses, professionals i pacients eines que permeten millorar la qualitat de vida dels ciutadans i la cobertura dels serveis sanitaris que aquests reben.
Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals
En Parc Sagunt En Parc Sagunt
Zeleros i la UPV construiran una pista per a provar els prototips d'Hyperloop en condicions reals de pressió
Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
Tribut a Margarita Salas Tribut a Margarita Salas
La façana del Rectorat de la UPV ja llueix el primer mural interactiu de Dones de Ciència, obra de Lula Goce

EMAS upv