- -
UPV
 

Taller de doblatge

El dijous 7 d'abril, a les 12 h, té lloc el taller de doblatge en valencià a la sala de graus del Rectorat de la Universitat Politècnica de València.L'Agència d'Informació, Formació i Foment de l'Audiovisual (AIFFA) i l'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística (APNL) organitzen un taller de doblatge en valencià a la Universitat Politècnica de València.


El taller de doblatge en valencià és una pràctica interactiva, dinàmica i desinhibidora, que treballa la dicció, la memòria retentiva i l'adequació de la paraula a l'expressió i els gestos dels personatges.


El contingut del taller són dues hores i mitja de pràctica de doblatges sobre fragments de documentals, pel·lícules i dibuixos animats, amb dificultat progressiva. L'activitat va dirigida a estudiants de la UPV.


Francesc Fenollosa i Ten és el professor encarregat d'impartir-lo. Fenollosa és actor, doblador, director de doblatge, ajustador, fundador i president de l'AIFFA, creador i director del Tirant Avant - Festival de l'Audiovisual i les Noves Tecnologies i del Tirant de Mòbil, de curtmetratges per a telèfons mòbils. Ha dirigit doblatges de pel·lícules com Els ocells, Psicosi o Marnie, de Hitchcock. És conegut també per ser la veu del Geni Tortuga en la mítica sèrie manga Bola de Drac.


Cal inscriure's prèviament per a la pràctica de doblatge a través del correu que figura a peu de pàgina, perquè les places hi són limitades.


I properament, el dijous 5 de maig, a les 12 h, es farà el taller de doblatge a la sala de conferències 1 (edifici G) del campus de Gandia.
Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Rànquing Reuters 2019 Rànquing Reuters 2019
La Universitat Politècnica de València, entre les 100 universitats més innovadores d'Europa
Amb l'acceleració del Tesla Roadster Amb l'acceleració del Tesla Roadster
S'ha presentat 'Turian', el nou prototip d'Hyperloop UPV a la recerca de l'èxit en la Pod Competition IV de Los Angeles
Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial
Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món

EMAS upv