- -
UPV
 

Taller de doblatge

El dijous 7 d'abril, a les 12 h, té lloc el taller de doblatge en valencià a la sala de graus del Rectorat de la Universitat Politècnica de València.L'Agència d'Informació, Formació i Foment de l'Audiovisual (AIFFA) i l'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística (APNL) organitzen un taller de doblatge en valencià a la Universitat Politècnica de València.


El taller de doblatge en valencià és una pràctica interactiva, dinàmica i desinhibidora, que treballa la dicció, la memòria retentiva i l'adequació de la paraula a l'expressió i els gestos dels personatges.


El contingut del taller són dues hores i mitja de pràctica de doblatges sobre fragments de documentals, pel·lícules i dibuixos animats, amb dificultat progressiva. L'activitat va dirigida a estudiants de la UPV.


Francesc Fenollosa i Ten és el professor encarregat d'impartir-lo. Fenollosa és actor, doblador, director de doblatge, ajustador, fundador i president de l'AIFFA, creador i director del Tirant Avant - Festival de l'Audiovisual i les Noves Tecnologies i del Tirant de Mòbil, de curtmetratges per a telèfons mòbils. Ha dirigit doblatges de pel·lícules com Els ocells, Psicosi o Marnie, de Hitchcock. És conegut també per ser la veu del Geni Tortuga en la mítica sèrie manga Bola de Drac.


Cal inscriure's prèviament per a la pràctica de doblatge a través del correu que figura a peu de pàgina, perquè les places hi són limitades.


I properament, el dijous 5 de maig, a les 12 h, es farà el taller de doblatge a la sala de conferències 1 (edifici G) del campus de Gandia.
Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
A la caça de talent UPV A la caça de talent UPV
Iñaki Berenguer inaugura en StartUPV la quarta seu de Coverwallet, el projecte amb el qual ha reinventat el sector de les assegurances per a pimes
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic
ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món

EMAS upv