- -
UPV
 

Taller de doblatge

El dijous 7 d'abril, a les 12 h, té lloc el taller de doblatge en valencià a la sala de graus del Rectorat de la Universitat Politècnica de València.L'Agència d'Informació, Formació i Foment de l'Audiovisual (AIFFA) i l'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística (APNL) organitzen un taller de doblatge en valencià a la Universitat Politècnica de València.


El taller de doblatge en valencià és una pràctica interactiva, dinàmica i desinhibidora, que treballa la dicció, la memòria retentiva i l'adequació de la paraula a l'expressió i els gestos dels personatges.


El contingut del taller són dues hores i mitja de pràctica de doblatges sobre fragments de documentals, pel·lícules i dibuixos animats, amb dificultat progressiva. L'activitat va dirigida a estudiants de la UPV.


Francesc Fenollosa i Ten és el professor encarregat d'impartir-lo. Fenollosa és actor, doblador, director de doblatge, ajustador, fundador i president de l'AIFFA, creador i director del Tirant Avant - Festival de l'Audiovisual i les Noves Tecnologies i del Tirant de Mòbil, de curtmetratges per a telèfons mòbils. Ha dirigit doblatges de pel·lícules com Els ocells, Psicosi o Marnie, de Hitchcock. És conegut també per ser la veu del Geni Tortuga en la mítica sèrie manga Bola de Drac.


Cal inscriure's prèviament per a la pràctica de doblatge a través del correu que figura a peu de pàgina, perquè les places hi són limitades.


I properament, el dijous 5 de maig, a les 12 h, es farà el taller de doblatge a la sala de conferències 1 (edifici G) del campus de Gandia.
Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv