- -
UPV
 

Aprèn amb els millors

Visiona ja la trobada Conversem sobre docència, en la qual els 6 professors excel·lents premiats enguany pel Consell Social UPV ens compten les seues claus

[ 29/07/2020 ]

“Per a mi, ser professor és ser un acompanyant”, explica Mª Ángeles Carabal Montagud, docent del Departament de Conservació i Restauració de Béns Culturals (Facultat de Belles Arts) que considera que, una de les claus per a ser un bon docent, és apoderar a l'estudiant: “un alumne apoderat pot arribar a qualsevol lloc. Sempre tindrà ganes d'autoaprendre”.

“Hem de ser conscients que el rol del professor ha canviat”, afirma Marcos Carreres Talens, del Departament de Màquines i Motors Tèrmics (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny), que destaca la qualitat de “motivador” entre les característiques que defineixen a un docent excel·lent.

“Que l'alumne veja que som persones normals, que simplement ens agrada el que fem, que ens il·lusiona, que estem en continu aprenentatge i que, per tant, hi ha ocasions en què no tenim totes les respostes, ajuda a trobar aqueixa proximitat que estem intentant cercar”, aconsella Federico Perea Rojas Marcos, del Departament d'Estadística i Investigació Operativa Aplicades i Qualitat (Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses).

Reunits per l'ICE-UPV

Es tracta, tan sols, d'una xicoteta mostra de les recomanacions realitzades pels 6 professors guardonats en la XIX edició dels Premis del Consell Social, reunits per l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE-UPV) en la trobada Conversem sobre docència, una xarrada per a aprendre de la mà dels millors que ja pots veure completa.

Més informació

Notícies destacades


Nou sistema per al diagnòstic de COVID-19 Nou sistema per al diagnòstic de COVID-19
El sistema ideat per personal investigador de l'IDM-UPV està ja llest per als assajos en mostres clíniques
Eleccions a rector/a 2021 Eleccions a rector/a 2021
El Consell de Govern de la UPV ha aprovat el calendari electoral
Nous graus i dobles graus Nous graus i dobles graus
S'oferiran 5.035 places en preinscripció, la qual cosa suposa un augment de 385 places respecte al curs anterior (un 8,3% més)
A prueba de ataques de ordenadores cuánticos A prueba de ataques de ordenadores cuánticos
La UPV ayuda a desarrollar protocolos criptográficos que garanticen la máxima seguridad en las comunicaciones
Jose Bonafont, Premi Talent Jove Jose Bonafont, Premi Talent Jove
Màster en Biotecnologia Mèdica, investiga el tractament de malalties genètiques a través de l'edició genòmica
Dones de ciència Dones de ciència
Mae Jemison protagoniza un nuevo mural del proyecto de la UPV y Las Naves, situado en el CEIP Torrefiel de València

EMAS upv