- -
UPV
 

RDS 7.0

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana exposa 35 peces dissenyades per estudiants de l'ETSED de la UPV

[ 28/09/2018 ]

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana (c/ Hospital, 7, València) ha inaugurat l'exposició "Retorn del sentiment RDS 7.0", setena edició del projecte de col·laboració conjunta entre artesans i estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny de la Universitat Politècnica de València (UPV), coordinat pel professor Manuel Martínez Torán.

La mostra, que pot visitar-se amb accés lliure fins al final del pròxim mes d'octubre, reuneix 35 peces dissenyades per estudiants de l'assignatura Taller de Models i Prototips del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la UPV, i han sigut construïdes per artesanes i artesans de diferents oficis.

Disseny inclusiu, artesania i innovació social

Comissariada per Manuel Martínez Torán i Raúl Durá, membres del Departament de Dibuix de la UPV, la temàtica de l'exposició d'enguany gira entorn del disseny inclusiu, l'artesania i la innovació social relacionada amb la dependència.

Segons Martínez Torán, aquest curs s'ha apostat "per introduir criteris d'aprenentatge-servei, amb la finalitat de desenvolupar un projecte que incorpore valors de conscienciació i solidaritat a la nostra comunitat, amb la introducció de les variables de disseny inclusiu".

Al mateix temps, s'ha pretès "desenvolupar una iniciativa que els introduïra en els processos de disseny a través de la construcció d'un prototip de gran definició, amb el qual valorar comercialment, tècnica i econòmica, i també de forma esteticoperceptiva, un projecte que pot ser llançat al mercat".

L'horari de visita de la mostra és de dilluns a divendres, entre les 10 i les 14 h en horari matinal, i de 16 a 19.30 h en el vespertí.


Més informació

Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv