- -
UPV
 
08/02/16
News
La Jornada de Sociolingüística d'Alcoi debatrà sobre la política lingüística com a element transversal i de cohesió i vertebració de la societat i el territori

La XXI Jornada de Sociolingüística d’Alcoi tindrà lloc els dies 4 i 5 de març de 2016 i tractarà el tema “La política lingüística: element de cohesió i vertebració. La transversalitat del valencià”.

Aquesta edició pretén reflexionar sobre la necessitat que la política lingüística de les administracions públiques respecte al valencià siga transversal i alhora un factor de cohesió i vertebració de la societat i el territori, imprescindible per a la normalitat del coneixement i l’ús de la llengua.

En la XXI Jornada de Sociolingüística d’Alcoi participaran els ponents següents: Joaquim Bosch, Miquel Àngel Pradilla, Rubén Trenzano, Francesc Colomer, Mar Iglesias, Rafael Xambó i Adolf Beltran. 

La Jornada tindrà també altres activitats lúdiques complementàries com la ruta del Cementeri de Sant Antoni Abat d’Alcoi (considerada Itinerari Cultural pel Consell d’Europa) i els monòlegs amb Eugeni Alemany. 

Inscripció 

La inscripció es podrà fer en línia a d'aquesta pàgina web, fins al 2 de març, i disposarà de diferents modalitats, segons el col·lectiu: 10 euros (per a estudiants que s’allotgen a l’Hostal Savoy, amb la presentació del justificant de la reserva de l’hotel), 20 euros (estudiants en general) i 25 euros (públic en general). 

Més informació i inscripció

 

EMAS upv