- -
UPV
 
05/03/18
News
Empar Marco tancarà el cicle de conferències de la XXIII Jornada de Sociolingüística d'Alcoi

Se celebrarà els dies 23 i 24 de març a la UPV Alcoi. Es debatrà sobre la capacitat d’influència social del valencià i la seua influència en els àmbits públics, mitjans de comunicació, xarxes socials...

En l'edició XXIII també s’analitzaran les diferents campanyes de promoció lingüística, es reflexionarà sobre la seua influència en els àmbits públics, els mitjans de comunicació, els continguts transmèdia i les xarxes socials.

L'escriptor i periodista Toni Mollà impartirà la conferència inaugural en la vesprada del divendres 23 de març.

El dissabte de matí, el professor Anselm Bodoque iniciarà el cicle de conferències amb l'anàlisi de les campanyes institucionals sobre l'ús del valencià.

Tot seguit, el professor Pau Rausell parlarà sobre la llengua i el sector cultural. Després del descans, hi haurà un debat "És possible ser influïdora o influïdor en valencià a les xarxes socials?", en què comptarem amb la presència de tres professionals d'aquest món.

Empar Marco, directora de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació tancarà el cicle i ens parlarà dels mitjans de comunicació públics en valencià.

La jornada finalitzarà amb l'homenatge al sociolingüista valencià Rafael Ninyoles.

Aquesta activitat està reconeguda com a activitat formativa per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

More info:
Jornada 2018

EMAS upv