- -
UPV
 

Setmana de la Cičncia

Setmana de la Cičncia

Tallers dirigits a estudiants de primària per a conscienciar sobre el medi ambient

En el marc de la Setmana de la Ciència, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) torna a organitzar diverses activitats amb l'objectiu principal d'acostar la ciència i la tecnologia a la societat i, especialment, entre l'alumnat d'Educació Primària.

Per a l'ocasió, s'han programat cinc tallers dirigits pel professor Víctor García amb la col·laboració de la professora Paloma Herrera i el patrocini de la Càtedra IVIO-UPV. Aquests tallers, que impartirà l'alumnat del Grau en Ciències Ambientals del 6 al 10 de novembre, de 09.15 a 10.45 hores, en les instal·lacions del centre universitari, busquen encuriosir i fomentar el desenvolupament d'una consciència ambiental a través de l'experimentació científica.

Tallers sobre sensibilització ambiental

  • Educa, reutilitza i il·lumina

Amb aquesta activitat, l'estudiantat aprendrà a donar una segona vida als residus domèstics i a minimitzar el seu impacte negatiu, reutilitzant objectes usats de manera creativa. 

  • Segueix el corrent de l'aigua!

Aquest taller aborda diferents aspectes relacionats amb l'aigua, entre ells, la importància de la seua preservació i els secrets que amaga este recurs tan preuat que és essencial per a la vida. 

  • Xicotetes grans coses

La diversió es combina amb lliçons vitals sobre la conservació del medi ambient, perquè el públic més jove puga descobrir que els xicotets gestos poden tindre un impacte gegantesc en la protecció del nostre planeta. 

  • Projecte Avatar

És un taller que permetrà a l'alumnat crear vincles amb la naturalesa, relacionant la importància que tenen els arbres o el reciclatge de plàstics, produint un ecosistema en una botella o jugant a salvar la mar. 

  • Aprenem a reciclar jugant

L'activitat té com a objecte ensenyar a donar als objectes noves oportunitats, per a allargar la seua vida útil i així reduir la quantitat de residus i el seu impacte negatiu en la naturalesa. 

Setmana de la Ciència al Campus de Gandia, del 6 al 10 de novembre.

(03/11/2023)



EMAS upv