- -
UPV
 

Premis Final de Grau

Premis Final de Grau

Lliurament dels Premis Final de Grau curs 2022-2023 en la conferència inaugural

Durant el transcurs de la conferència inaugural del curs acadèmic 2022-2023 al Campus de Gandia, s'han entregat els Premis Final de Grau. 

Cinc premis amb els seus corresponents accèssits per a aquelles persones que han finalitzat algun dels graus impartits en aquest centre universitari -Grau en Ciències Ambientals; Grau en Comunicació Audiovisual; Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge; Grau en Tecnologies Interactives i Grau en Turisme- en el període comprés entre l'1 d'octubre de 2022 i el 30 de setembre de 2023. 

Cada primer premi compta amb una dotació econòmica de 500 euros i els accèssits de 200 euros.

Relació de premis i persones premiades

En el Grau en Turisme, el primer premi atorgat per la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent ha sigut atorgat a Inmaculada Cosme Tormo i l'accèssit, dotat per Viatges Gandia SL, a Inés Escobar Castañ.

En el Grau en Ciència Ambientals, el primer premi dotat per l'empresa CTL-Compañía de Tratamientos Levante SL ha sigut per a Carla Cañada Collado.

En el Grau en Comunicació Audiovisual, el primer premi dotat per l'empresa Bollo Natural Fruit ha sigut entregat a Holly Juniper Gill i l'accèssit, també concedit per Bollo Natural Fruit, a Paula Robles Cepero.

En el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge, el primer premi dotat per la Càtedra IVIO-UPV l'ha rebut Irene Garrido Cano i l'accèssit, dotat pel Col·legi Oficial/Associació Valenciana de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicacions, Berkay Suleyman Dik. 

Finalment, en el Grau en Tecnologies Interactives, el primer premi dotat per la Càtedra d'Innovació ha sigut per a Adrián Soler Navarro.

(17/10/2023)



EMAS upv