- -
UPV
 

Aprofita l'estiu

Aprofita l'estiu

La UPV ofereix MOOC perquè aprengues al teu ritme sobre ciberseguretat, intel·ligència artificial, gestió de projectes...

L'estiu és llarg i hi ha temps de sobres per a tot. Si vols aprofitar-ho a fons, inscriu-te en un dels més de 200 MOOC https://upvx.es que ofereix la Universitat Politècnica de València. Els MOOC són cursos massius en línia i gratuïts, que et permeten adquirir coneixements i desenvolupar destreses i habilitats pel teu compte i al teu ritme.

L'opció gratuïta dissenyada per la UPV inclou el paquet complet: exàmens, suport de l'equip docent en els fòrums mentre el curs està obert i accés il·limitat en el temps al contingut. Però si, a més, t'interessa una certificació oficial, podràs obtenir-la  pagant una quota (de 15 a 65 euros).

Cada MOOC dura generalment entre 3 i 6 setmanes –encara que n'hi ha fins de 6 mesos– i requereixen unes 3 o 4 hores de treball setmanals. Molts s'imparteixen en castellà, però també s'ofereixen en valencià i en anglès, segmentats en funció dels nivells: des dels introductoris per a principiants fins als d'especialització (en aquest cas, es detallen quins coneixements previs són necessaris).

Temàtiques variades: idiomes, informàtica…

La col·lecció de temàtiques és d'allò més variada: des de Fonaments de ciberseguretat per a usuaris fins a Jardins escolars per a la ciutadania del futur, passant per Valoració de futbolistes amb el mètode AHP, Salut i Nutrició, Lideratge o Màrqueting digital en xarxes socials.

Cal destacar els molt populars MOOC d'idiomes (espanyol, anglès i valencià) i els específics de programació, llenguatges informàtics i ofimàtica (Phyton, SQL. Linux, Excel, Word…), que se situen entre els més reeixits de la plataforma.

Anivellament per a alumnat de nou ingrés

Com a complement a tot això, la UPV ha desenvolupat 10 cursos d'anivellament sobre matemàtiques, física i química destinats, principalment, a l'alumnat de nou ingrés que començarà un grau a partir de setembre. En concret, el MOOC Fonaments de química va dirigit a aquells estudiants que no hagen cursat química en batxillerat, perquè aterren de la millor manera en la seua etapa universitària.

(31/07/2023)



EMAS upv