- -
UPV
 

Universitat Sčnior

Universitat Sčnior

Clausurada amb gran èxit la sisena edició del programa

Amb el lliurament de diplomes a les graduades i graduats ha conclòs el curs sènior 2022-2023 del Campus de Gandia. Però, com ha indicat el seu coordinador, Bernardino Roig, “encara que acaba aquest curs, esperem que continuen gaudint del nostre campus”. 

Per a això, s'està ultimant l'oferta d'assignatures que inclourà el programa del pròxim curs acadèmic i que “comptarà amb una oferta variada, abastant temes com el medi ambient, el cinema, els mitjans de comunicació, psicologia o economia financera”, ha avançat Roig.

A més, com a novetat, “a partir del pròxim curs acadèmic, l'edat per a ser alumna o alumne passarà de 55 a 50 anys, tal com ja succeeix en els programes d'altres universitats”, ha indicat la responsable de la Universitat Sènior UPV, Ana Muñoz, durant la celebració de la cloenda.

Tornar a les aules amb més de 50

Com ha apuntat Muñoz, “cada campus (Alcoi, Gandia i Vera) de la UPV compta amb una oferta formativa. No obstant això, els tres programes tenen una mateixa finalitat: contribuir a la millora de les capacitats de les persones majors”, integrant la formació acadèmica universitària i el desenvolupament d'una xarxa social. 

En aquest sentit, el programa sènior es constitueix en espai de trobada on els seus estudiants comparteixen una experiència universitària i cultural. En ell, la docència a les aules es complementa amb activitats pràctiques, com “la celebració de les jornades intercampus en les quals visiten o reben  l'alumnat d'altres campus, l'assistència a conferències, les visites culturals o el taller de teatre”. 

Sisena edició del programa sènior al Campus de Gandia

Durant aquest curs acadèmic 2022-2023, el Campus de Gandia de la UPV ha oferit un complet programa que ha comprés diverses temàtiques: saber llegir i entendre una ciutat, aprendre els aspectes fonamentals de l'art i de la cultura de l'Antiga Roma o conéixer les fases del procés de creació d'un pòdcast, entre altres. 

Prop de 80 persones han participat en la sisena edició del programa Universitat Sènior del Campus de Gandia. Segons el seu coordinador, Bernardino Roig, “ha sigut un grup, molt motivat i implicat, que ha aconseguit donar vida a la resta de la comunitat universitària”. 

Edició rere edició, el nombre de participants creix, fent que siga un èxit aquesta iniciativa. Per aquesta raó, “el balanç és positiu: més estudiants que en altres edicions i comptant amb les infraestructures del centre, que han permés una diversificació d'usos i un millor aprofitament dels cursos oferits”.

(01/06/2023)



EMAS upv