- -
UPV
 

Brontë, Shakespeare i altres friquis

Brontë, Shakespeare i altres friquis

Clàssics que has llegit sense saber que eren fantàstics

Després del seu pas per la Biblioteca del Campus d'Alcoi i abans de viatjar a la Biblioteca Central de la Universitat Politècnica de València (UPV), l'exposició itinerant “Brontë, Shakespeare i altres friquis. Clàssics que has llegit sense saber que eren fantàstics” arriba a la Biblioteca Campus Gandia CRAI.
 
Aquesta mostra -iniciativa de Pòrtic, Associació Espanyola de Fantasia, Ciència-ficció i Terror- pretén promocionar el gènere fantàstic entre el públic lector a través d'una selecció de títols populars de la literatura clàssica de tots els temps, "seleccionats pel seu evident -encara que no sempre reconegut- contingut fantàstic”. 
 
L'exposició està estructurada en 10 panells en què cadascun està dedicat a una obra clàssica “àmpliament coneguda i triada pel seu component fantàstic”. Al títol corresponent li acompanyen altres dos títols “menys populars, però molt benvolguts pels aficionats a la literatura de gènere”. Els uns i els altres poden consultar-se també a través de Polibuscador, el portal d'accés a tots els recursos impresos i electrònics de les biblioteques de la UPV.
 
Amb aquesta mostra, emmarcada en el mes que la Biblioteca Campus Gandia CRAI dedicat a la ciència-ficció, arranquen les activitats per a commemorar el Dia del Llibre.
 
L'exposició “Brontë, Shakespeare i altres friquis. Clàssics que has llegit sense saber que eren fantàstics” romandrà oberta al públic del 27 de març al 20 d'abril en la planta baixa de la Biblioteca Campus Gandia CRAI.
 
(27/03/2023)



EMAS upv