- -
UPV
 

Premis Investigaciķ UPV

Premis Investigaciķ UPV

Coneix totes les candidatures que han passat a la següent fase de la primera edició d'aquests guardons

La primera edició dels Premis d'Investigació UPV encara la seua recta final i ja es coneixen totes les candidatures que han passat a la següent fase d'aquests guardons. Amb ells, la Universitat Politècnica de València vol valorar l'activitat investigadora, de difusió i de transferència de coneixement del seu personal d'investigació.

Els premis inclouen cinc categories diferents:

1. Premi a la trajectòria excel·lent en investigació, que reconeix al personal investigador de la UPV el conjunt de publicacions científiques del qual dels últims 10 anys haja obtingut un alt reconeixement en la comunitat científica internacional.

2. Premi a la publicació excel·lent d'Investigació, dirigit al personal investigador de la UPV autor d'articles científics –publicats des de l'any 2018– que hagen obtingut un alt grau de reconeixement en la comunitat científica internacional l'any 2021.

3. Premi a l'impacte mediàtic de la investigació, que reconeix la repercussió en els mitjans de comunicació del treball realitzat pel personal investigador de la UPV des de l'1 setembre de 2021 al 31 d'agost de 2022.

4. Premi a l'activitat innovadora en comunicació i divulgació científica, dirigida a personal investigador de la UPV que haja realitzat activitats innovadores de divulgació científica entre l'1 setembre de 2021 i el 31 d'agost de 2022.

5. Premi a la transferència dels resultats d'investigació, obert al personal investigador de la UPV que haja presentat la seua candidatura conforme al que s'estableix en la convocatòria, i haja aconseguit, en els últims 10 anys, un cas de transferència amb impacte rellevant per la introducció de nous productes o processos en el mercat o l'ús socioeconòmic dels seus resultats d'investigació.

En aquest enllaç pots conèixer totes les candidatures admeses.

Després d'aquesta fase, el dilluns 24 d'octubre es donaran a conèixer els noms dels finalistes. I els guanyadors/as es revelaran en una gala que se celebrarà dimarts que ve, 8 de novembre, a les 18 hores, en l'edifici Nexus del Campus de Vera de la UPV.

(01/10/2022)



EMAS upv