- -
UPV
 

“Somni d'una nit d'estiu”

“Somni d'una nit d'estiu”

Una adaptació del grup Polímono Teatre, dijous, 19 de maig, a l'Aula Magna del Campus de Gandia

L'Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà aquest dijous, 19 de maig, la representació de “Somni d'una nit d'estiu”, de William Shakespeare, a càrrec de Polímono Teatre. 

“Es tracta d'una adaptació escènica d'Elena Galiano de la coneguda comèdia del dramaturg anglés realitzada per estudiants del campus universitari i integrants del grup Polímono Teatre, que porten preparant-se tot l'any per a aquest gran dia”, han explicat els responsables de Polímono Teatre.

La representació teatral està oberta a tot el públic - estudiants, docents, personal d'administració i serveis, així com a persones externes a la UPV -.

Polímono, teatre des del Campus de Gandia

Cal recordar que, Polímono Teatre, grup inclòs en el programa Generació Espontània de la UPV, està format per estudiants que busquen desenvolupar el seu talent artístic mitjançant l'expressió escènica. Caracteritzat per la improvisació, treballa de forma cohesionada a manera de laboratori teatral. En ell, cada estudiant pot experimentar i aportar els seus coneixements i habilitats. 

“Somni d'una nit d'estiu”, a càrrec de Polímono Teatre, tindrà lloc aquest dijous, 19 de maig, a les 19.00 hores, a l'Aula Magna del Campus de Gandia. 

(18/05/2022)



EMAS upv