- -
UPV
 

Jornades de Portes Obertes 2022

Jornades de Portes Obertes 2022

Dirigides al futur alumnat i per a famílies, sessions en línia i presencials

Un any més, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha programat les Jornades de Portes Obertes dirigides al futur alumnat i a les famílies. La primera serà en línia i tindrà lloc el 31 de març. La segona, en format presencial, el 30 d'abril. 
 
“L'objectiu de les Jornades de Portes Obertes, com el seu nom indica, és convidar totes aquelles persones que estiguen interessades a vindre a conèixer-nos. A més d'explicar el que fem ací, les carreres i les metodologies d'ensenyament que utilitzem, obrim les nostres portes perquè coneguen les nostres instal·lacions. També, el nostre entorn, de manera que puguen fer-se una idea del que és viure l'experiència d'estudiar al Campus de Gandia”, ha declarat el subdirector de Promoció i Comunicació, Josep Àngel Mas. 
 
Jornada de Portes Obertes en línia per a futur alumnat
 
La Jornada de Portes Obertes dirigida a futurs estudiants serveix de presentació en general del centre, dels graus i dobles graus que s'imparteixen al Campus de Gandia. Enguany, la sessió serà en línia i se celebrarà el 31 de març. 
 
“Curs rere curs comprovem que, molts joves que venen a conèixer-nos després es matriculen en algun dels graus que oferim. De fet, abans de la pandèmia vam fer una enquesta entre l'alumnat de nou ingrés que va mostrar que les Jornades de Portes Obertes eren una de les principals maneres que havia tingut aquest alumnat de conèixer-nos i decidir-se per estudiar ací”.
 
La duració de la xarrada és d'una hora, aproximadament. I en finalitzar, els assistents podran fer les seues preguntes en directe per a resoldre qualsevol dubte pendent.
 
Jornades de Portes Obertes per a famílies
 
Pel que respecta a la Jornada de Portes Obertes per a famílies, al Campus de Gandia se celebrarà en format presencial el dissabte, 30 d'abril. Com ha explicat Josep Àngel Mas, “aquest curs s'han représ les jornades presencials, però només per a famílies. Les jornades per a instituts no són encara presencials perquè comportaven un volum de gestió més gran que calia començar a treballar quan la situació sanitària no aconsellava augmentar el nombre de persones que circulaven pels campus”.
 
Durant la Jornada de Portes Obertes per a famílies, les persones interessades podran conèixer el campus universitari, les instal·lacions i també l'oferta de graus i dobles graus del pròxim curs acadèmic. 
 
“Com tots els anys, esperem una gran resposta, tant en la jornada virtual com en la presencial”, ha indicat el subdirector de Promoció i Comunicació del Campus de Gandia. 
 
 
(29/03/2022)



EMAS upv