- -
UPV
 

"Renacer"

Exposició fotogràfica d'Irene García Orenga

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) acull l'exposició fotogràfica “Renacer” d'Irene García Orenga, organitzada per la Subdirecció de Cultura del centre.
 
“Faig fotografies per a poder recordar com em sent en fer-les i que siguen elles les que m'abracen quan ho necessite”, ha afirmat Irene García Orenga, estudiant de tercer any del Grau en Comunicació Audiovisual al Campus de Gandia.
 
A Irene li ha interessat el món de l'art des de molt xicoteta. El dibuix i la fotografia són els seus mitjans preferits. En la fotografia es va iniciar de manera autodidàctica quan tenia 14 anys, amb la intenció de provar una cosa diferent del que havia fet fins aquest moment. Des de llavors, aquesta afició ha anat cobrant cada vegada més pes en la seua vida. 
 
En l'exposició “Renacer”, organitzada per la Subdirecció de Cultura del Campus de Gandia, ha reunit els seus últims treballs fotogràfics. “Aquesta exposició és la llavor que he decidit plantar amb algunes de les imatges que he fet en els últims anys, esperant que compartint-les puguen fer sentir-se a casa a algú més”. 
 
Irene ha guanyat diversos concursos i ha participat en diferents exposicions col·lectives en la Comunitat Valenciana. 
 
“Arribar, retrocedir, reintegrar i florir. És d'aquesta manera com concep trobar-me en noves situacions. Sentir-se petita davant la por, tirar-se lleugerament enrere per a entendre com afrontar les coses i més tard, sentir com una cosa reconfortant t'abraça el cor. És, en essència, l'argument de l'etern retorn permetent-nos renàixer sempre que arribe el moment”. 
 
L'exposició fotogràfica “Renacer” d'Irene García Orenga romandrà oberta al públic del 3 al 24 de febrer, en el hall de la Sala de Conferències 1 i 4 del Campus de Gandia
 
(23/02/2022)



EMAS upv