- -
UPV
 

Rodatge de “La virgen santa”

Rodatge de “La virgen santa”

Segon curtmetratge d'Ana Revert, alumna del Grau en Comunicació Audiovisual

Ana Revert, alumna del Grau en Comunicació Audiovisual que imparteix el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha començat el rodatge del seu segon curtmetratge. 
 
La virgen santa és un thriller sobre “la valentia de la dona rural” i en el qual Revert narra la història de Lourdes, la protagonista, “atrapada en un matrimoni sense amor, que decideix canviar la seua vida trencant amb els estereotips dels pobles”. 
 
Un equip tècnic de més de trenta professionals i estudiants del Campus de Gandia han participat en el rodatge que s'ha dut a terme en les localitats de Dolores de Pacheco (Múrcia) i Rojales (Alacant).
 
El projecte va aconseguir el suport de la Fundació Las Claras del Mar Menor, que garanteix la sostenibilitat del curtmetratge mitjançant una aportació voluntària de 4.000 euros. Prèviament, l'equip va llançar una campanya de micromecenatge per a garantir-ne la distribució. 
 
Sobre Ana Revert i l'equip de producció
 
Amb aquest treball, Ana Revert assumeix la direcció del seu segon curtmetratge després d’Ataraxia, pel qual va resultar nominada en la 35a edició del Festival Internacional Cinema Jove en 2020.
 
Per a la jove directora, “la principal diferència radica en el fet que en aquesta ocasió es tracta d'un curt més professionalitzat, amb més pressupost i que compta amb una fase de preproducció que s'ha allargat durant diversos mesos fins arribar al rodatge”. La pandèmia “també ha canviat la manera de completar la preproducció: les reunions de l'equip i la selecció dels actors s'han fet en línia”. 
 
A més, “aquest curt ha comptat amb un equip més especialitzat”: la producció a càrrec d'Eva Ferri; l'ideòleg de l'obra ha sigut Carlos Ballesteros; de la direcció artística s'ha encarregat Marta Gómez; de la fotografia, José Ramón Ripoll i del so, Pau Siles. Tots ells estudien al Campus de Gandia: Ferri, el Màster Universitari en Comunicació Transmèdia i la resta quart curs del Grau en Comunicació Audiovisual.
 
(26/06/2021)



EMAS upv