- -
UPV
 

Berlanga 100

Berlanga 100

La Biblioteca Campus Gandia-CRAI commemora el centenari del naixement del cineasta Luis García Berlanga

Luis García Berlanga és un dels directors més destacats de la història del cinema espanyol. La seua llarga i fructífera trajectòria cinematogràfica, el seu humor corrosiu i el seu treball en la direcció d'alguns dels grans clàssics del nostre cinema del segle XX el converteixen en una figura clau en la història del cinema. 
 
Cent anys de Berlanga
 
En el marc de la celebració del centenari del naixement del cineasta valencià, investit doctor honoris causa per la Universitat Politècnica de València (UPV) l'octubre de 1997, la Biblioteca Campus Gandia-CRAI se suma als homenatges programats amb una selecció d'obres, d'articles de revista, d'estudis sobre la seua vida i trajectòria professional, així com amb una recopilació sobre la seua repercussió al cinema espanyol de la postguerra i la transició democràtica. 
 
Blog Bibcraigandia
 
Per a conèixer la vida i la trajectòria de Luis García Berlanga, consulta el Blog Bibcraigandia. Des del qual tindràs accés a llargmetratges i sèries de televisió, també primers curtmetratges del cineasta. A més, podràs consultar revistes que han dedicat números monogràfics a la figura de Berlanga i informació sobre aquelles activitats i exposicions que s'han organitzat en l’àmbit nacional amb motiu de l'Any Berlanga.
 
(15/06/2021)



EMAS upv