- -
UPV
 

Cinema en valenciā

Cinema en valenciā

Dimecres, 24 de març, projecció de la pel·lícula Barcelona 1714

Es reprén el cicle Cinema en valencià amb la projecció de Barcelona 1714, el dimecres, 24 de març, a les 19 hores, en el Teatre Serrano de Gandia. La projecció de la pel·lícula, prevista el desembre passat, es va haver d'ajornar a causa de l'última onada de la pandèmia. 

Cicle de cinema en valencià
 
El cicle Cinema en valencià, organitzat pel Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València (UPV), l'Oficina de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Gandia i l'extensió de la Universitat de València a Gandia, té com a objectiu normalitzar i promoure l'ús social del valencià a través del cinema. Reivindicant, més films doblats o subtitulats, a més de reclamar produccions en valencià i fer visible la problemàtica del sector audiovisual. 

Barcelona 1714, última pel·lícula del cicle 
 
Barcelona 1714 és la història d'Agnès, una xica que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. Amb la vitalitat de la seua joventut, Agnès aspira a viure, a fugir de la ciutat, la qual cosa no pot entendre Jan, jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seua pàtria. Després de moltes decepcions i dures experiències, Agnès haurà de prendre una decisió vital: pujar a l'últim vaixell que eixirà de la ciutat o quedar-se per a lluitar fins a l'últim moment al costat de la seua gent.
 
La pel·lícula d'Anna Bofarull es projectarà el dimecres, 24 de març, a les 19 hores, en el Teatre Serrano de Gandia. El preu de l'entrada és de 2 euros i gratuïta per a qui presente el carnet d'estudiant universitari i de la Xarxa de Biblioteques Gandia.
 
(24/03/2021)



EMAS upv