- -
UPV
 
Descripciķ del títol

Māster Universitari en Enginyeria Informātica


Introducciķ

El Māster Universitari en Enginyeria Informātica té una orientaciķ professional. Forma persones professionals altament qualificades capaces de dur a terme, de manera adequada, l'exercici de la professiķ d'enginyer informātic o enginyera informātica, tot oferint una formaciķ avanįada que desenvolupa aspectes de direcciķ i gestiķ d'empreses tecnolōgiques i projectes informātics, aprofundeix en l'aprenentatge d'aspectes tecnolōgics i introdueix l'estudiant en els diferents āmbits d'aplicaciķ de l'enginyeria informātica.

Promou el desenvolupament professional de l'alumnat per mitjā de la realitzaciķ del treball de final de māster en empreses tecnolōgiques, la imparticiķ de seminaris per part de professionals del sector, el foment de l'emprenedoria, i el desenvolupament d'habilitats associades a l'exercici professional com sķn el lideratge, el treball en equip o les habilitats comunicatives.


Objectius

El pla d'estudis del māster s'adequa a les recomanacions de l'ordre ministerial publicada en el BOE, de 4 d'agost del 2009, que estableix els requisits per a la verificaciķ dels títols universitaris que habiliten per a l'exercici de la professiķ d'enginyer informātic o enginyera informātica.

L'objectiu fonamental del māster és formar professionals capaįos de projectar i dissenyar productes, processos i instalˇlacions en tots els āmbits de l'enginyeria informātica, així com de planificar, dirigir, coordinar i elaborar projectes en empreses i centres tecnolōgics, en entorns innovadors i contextos multidisciplinaris, tot aplicant els principis de responsabilitat čtica, la legislaciķ i la deontologia professional.


Criteris d'admissiķ

El māster estā dirigit, de manera especial, a titulades i titulats en el Grau en Enginyeria Informātica. També tenen accés directe al māster altres graus que acrediten les competčncies associades a l'enginyeria tčcnica en informātica, segons el que estableix l'ordre ministerial en el BOE del 4 d'agost del 2009. Les persones amb altres titulacions afins poden tenir accés al māster si prčviament realitzen els complements formatius que s'establisquen.


EMAS upv