POLINIZA DOS, Trobada d’Art Urbà XIV, és el certamen d’art urbà de la Universitat Politècnica de València, que enguany tindrà lloc entre el 13 i 17 de maig del 2019.

Mantenint la voluntat d’internacionalitzar l’esdeveniment i promoure el contacte amb països estrangers, enguany tindrem el Perú com a país convidat. Ens acostarem així a l’explosiu món del lettering (retolació) guiats pel muralista i tipògraf Elliot Tupac, i també a l’art geomètric kené de l’artista Olinda Silvano, mestra artesana shipibo-conibo. A més, en aquesta edició no sols hi haurà murals, sinó que també hi tindrem dues intervencions de caràcter interdisciplinari –a manera d’instal·lació efímera o performativa– dins del campus de Vera, a càrrec d’Aïda Gómez y Lebrel.

Una altra novetat, i plat fort d’aquesta edició, és la presència com a invitat –en col·laboració amb l’associació INDAGUE– de l’investigador nord-americà Craig Castleman, professor adjunt de comunicació del Bernard M. Baruch College de Manhattan i prestigiós autor del llibre Getting Up (titulat Los Grafiti en la traducció castellana). Així mateix, s’organitzaran trobades amb la resta de participants, en què parlaran de les seues experiències en l’art urbà.

Tampoc no podien faltar les visites guiades al campus, que inclouran en el recorregut tant les obres conservades d’anys anteriors com les de nova execució. Una altra cita imprescindible serà “Menudo Poliniza”, un taller destinat al públic infantil que genera gran expectació en les famílies.

CONVOCATÒRIA - TANCADA

RESOLUCIÓ 2019



CONTACTE:

+34 96 387 90 07 (Lola)
+34 96 387 70 95 (Montse)
cultura@upv.es


DIRECCIÓ:

Àrea d'Activitats Culturals
(Rectorat) Edifici 3A
Camí de Vera, s/n 46022 València (Spain)

Col·laboren: