- -
UPV
 
UPV

Portal de consultes UPVSi necessites resoldre algun dubte sobre la Universitat Politècnica de València pots consultar les Preguntes Freqüents (FAQ).

Si no trobes la resposta, pots enviar-nos una consulta directa a través de poli[Consulta] i et respondrem el més prompte possible.


Accedeix des d'ací


Si eres estudiant, empleat, alumni o tens credencials UPV com a extern.


Accedeix des d'ací


Si eres futur estudiant, ex-alumne, ex-empleat, usuari extern de la biblioteca o altres serveis.


No tens compte? Alta en UPV[contacT]
Si tens problemes tècnics amb poli[Consulta] comunican's-ho.

Les teues dades personals quedaran inclosos en un fitxer automàtic de la Universitat Politècnica de València, que es compromet a no fer un ús diferent d'aquell pel qual han sigut demanats, d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades. Pots exercir, per escrit, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, d'oposició.


Descarrega't l'app

miUpv

Si tens algun dubte o consulta que vulgues fer a alguna Escola, Facultat o Servei de la UPV accedeix a la secció poli[consulta] de l'app. Evita desplaçaments, cues, esperes. Fes-ho en qualsevol moment i des de qualsevol lloc amb el teu dispositiu mòbil. A més, et permet portar el seguiment de la teua comunicació així com consultar unes altres que hages posat amb anterioritat. Tot això a la teua mà.EMAS upv