- -
UPV
 
Inici UPV :: Perfils :: Futur estudiant :: Després del batxillerat o CFGS

PAU, preinscripció i matrícula UPV

JULIOL de 2020 

Proves d'accés a la Universitat (PAU) 

Les proves d'accés a la universitat (PAU) no se celebren al juny, com fins ara, sinó que es traslladen a juliol, concretament els dies 7, 8 i 9 de juliol. Els resultats es faran públics el 17 de juliol, a partir de les 14 h. Els dies per a demanar la revisió són el 18, el 20 i el 21 del mateix mes. Enguany no es pot sol·licitar la correcció, només la revisió, a causa dels terminis tan ajustats. Les notes definitives es publicaran el 24 de juliol.


Generalitat Valenciana. Novetats respecte a les PAU 2020  Generalitat Valenciana. Novetats respecte a les PAU 2020  (obri nova finestra)


Preguntes freqüents sobre les PAU  Preguntes freqüents sobre les PAU  (obri nova finestra)


Preinscripció per al curs 2020-2021 

El termini per a la preinscripció és de l'1 al 22 de juliol, fins a les 14 h. I els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 28 de juliol. La preinscripció a la Comunitat Valenciana es realitza telemàticament a través d'un assistent, assistent, (obri nova finestra) que pertany a la Generalitat Valenciana.


Important. Per a poder fer la preinscripció és necessari tenir la clau o CIP que apareix a la papereta de les PAU. Les persones d'altres comunitats autònomes, o en els casos d'extraviament, les persones interessades poden generar-se la seua clau o CIP.


En la preinscripció de la Comunitat Valenciana es poden emplenar fins a 20 graus, és a dir, fins a 20 carreres que s'impartisquen en les cinc universitats públiques valencianes. És molt important l'ordre en el qual s'escriuen els graus, a causa del funcionament de les llistes d'espera. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc, es queda en llista d'espera del grau que ha posat en primer lloc, però desapareix de les llistes d'espera dels graus que ha posat per davall, és a dir, en tercer, quart, cinquè i successius llocs.


Preguntes freqüents sobre la preinscripció i l'accés  Preguntes freqüents sobre la preinscripció i l'accés  (obri nova finestra)


Matrícula a la UPV 

Per a les persones admeses a la Universitat Politècnica de València (UPV), les dates de matrícula són els dies 29 i 30 de juliol. La UPV enviarà un missatge personalitzat al mòbil amb el dia i l'hora de la matrícula.


És molt important matricular-se per a no perdre la plaça. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc de la preinscripció, però la seua vertadera vocació és el grau que ha posat en primer lloc, que es matricule. Perquè si no es matricula, automàticament perd la seua plaça a la Comunitat Valenciana. Si després la llista d'espera del grau de la seua primera opció avança i obté plaça, només ha de fer un trasllat d'expedient, sense necessitat de matricular-se de nou.


Les persones que estan en les llistes d'espera dels graus de la UPV no han de fer res, excepte esperar que les criden. El sistema informàtic ja sap que estan en la llista d'espera. Si els dies 29 i 30 de juliol hi ha persones que estan convocades a matricular-se, però no ho fan, les llistes d'espera avançaran. Les places de la UPV que s'hagen quedat vacants s'oferiran a les persones que estiguen en les llistes d'espera dels graus de la UPV el 31 de juliol.


Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments  Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments  (obri nova finestra)


SETEMBRE del 2020 

Matrícula a la UPV per a les persones admeses el 31 de juliol
Les persones que obtinguen una plaça a la Universitat Politècnica de València (UPV) el 31 de juliol es matricularan a la UPV el 2 de setembre.


Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments  Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments  (obri nova finestra)


Proves d'accés a la universitat (PAU)
Aquell alumnat que no aprove les PAU al juliol pot tornar a examinar-se al setembre, en concret els dies 8, 9 i 10 de setembre. Els resultats es faran públics el 16 de setembre, a partir de les 17 h. Els dies per a demanar la revisió són el 17, el 18 i el 21 del mateix mes. Les notes definitives es publicaranel 22 de setembre.

Generalitat Valenciana. Novetats respecte a les PAU 2020 Generalitat Valenciana. Novetats respecte a les PAU 2020 (obri nova finestra)


Preguntes freqüents sobre les PAU  Preguntes freqüents sobre les PAU  (obri nova finestra)


Proves per a persones majors de 25 i 45 anys
Les proves per a majors de 25 i de 45 anys són els dissabtes 5 i 12 de setembre. Les notes es publicaran el 17 de setembre i, després del període de reclamacions, el 22 de setembre es publicaran les notes definitives.


Preinscripció per al curs 2020-2021
Al setembre, s'obri un segon termini per a fer la preinscripció: preinscripció preinscripció (obri nova finestra): del 14 al 21 de setembre. I els resultats de la preinscripció es faran públics el 24 de setembre.


Preguntes freqüents sobre la preinscripció i el accés  Preguntes freqüents  sobre la preinscripció i el accés  (obri nova finestra)
Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments  Preguntes freqüents  sobre matrícula, costos, beques i allotjaments  (obri nova finestra)
UPV
UPV
UPV

EMAS upv