- -
UPV
 
Inici UPV :: Admissió :: Futur estudiant :: Després del batxillerat o CFGS

PAU, preinscripció i matrícula UPV

Proves d'accés a la universitat (PAU) 

Juny de 2022
Les proves d'accés a la universitat (PAU PAU (obri nova finestra)) tenen lloc els dies 7, 8 i 9 de juny del 2022. Els resultats es faran públics el 17 de juny, a partir de les 13 h. Els dies per a sol·licitar la revisió són el 20, el 21 i el 22 de juny.


Juliol de 2022
Al juliol, les PAU tenen lloc els dies 5, 6 i 7, i els resultats es faran públics el 12 de juliol, a partir de les 17 h. Els dies per a sol·licitar la revisió són el 15, el 18 i el 19 de juliol.


L'alumnat que faça les PAU al juliol ha d'emplenar la preinscripció sense saber la seua nota de les PAU, ja que la preinscripció acaba el 8 de juliol i els resultats de les PAU es donaran a conèixer el 12 de juliol. Per això, en la preinscripció de la Comunitat Valenciana es poden emplenar fins a 20 carreres que s'imparteixen en les cinc universitats públiques valencianes.


Preguntes freqüents sobre les PAU Preguntes freqüents sobre les PAU (obri nova finestra)


Preinscripció per al curs 2022-2023 

El termini per a la preinscripció és del 20 de juny al 8 de juliol, fins a les 14 h. I els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 15 de juliol. La preinscripció a la Comunitat Valenciana es realitza telemàticament a través d'un assistent assistent (obri nova finestra), que pertany a la Generalitat Valenciana.


En la preinscripció de la Comunitat Valenciana es poden emplenar fins a 20 graus, es a dir, fins carreres que s'imparteixen en les cinc universitats públiques valencianes. És molt important l'ordre d'inscripció en els graus, a causa del funcionament de les llistes d'espera. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc, es queda en llista d'espera del grau que ha posat en primer lloc, però desapareix de les llistes d'espera dels graus que ha posat per davall, és a dir, en tercer, quart, cinquè i llocs successius.


Preguntes freqüents sobre la preinscripció i l'accés Preguntes freqüents sobre la preinscripció i l'accés (obri nova finestra)


Matrícula a la UPV 

Per a les persones admeses a la Universitat Politècnica de València (UPV), les dates de matrícula són els dies 19 i 20 de juliol. La UPV enviarà un missatge personalitzat al mòbil amb el dia i l'hora de la matrícula.


És molt important matricular-se per a no perdre la plaça. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc de la preinscripció, però la seua vertadera vocació és el grau que ha posat en primer lloc, cal que es matricule. Perquè si no es matricula, automàticament perd la seua plaça a la Comunitat Valenciana. Si després la llista d'espera del grau de la seua primera opció avança i obté plaça, només ha de fer un trasllat d'expedient, sense necessitat de matricular-se de nou.


Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments (obri nova finestra)


Cursos MOOC d'anivellament UPV gratuïts Cursos MOOC d'anivellament UPV gratuïts (obri nova finestra)
UPV
UPV
UPV
UPV
UPV
-
EMAS upv