- -
UPV
 
Inici UPV :: Perfils :: Futur alumne :: Ho tinc tot en un clic :: Integra. Jornades d'Acolliment

Gabinet d'Orientació Psicopedagògica Universitària (GOPU)


Què és? 

La preocupació per una formació no solament acadèmica sinó també personal de l'alumne pertanyent a la Universitat Politècnica de València (UPV) existeix des de fa ja algun temps. En el moment que travessa actualment el context universitari, dins del marc europeu d'educació superior, aquesta idea cobra, si això és possible, més sentit encara. Així, des del Gabinet d'Orientació Psicopedagògica Universitària (GOPU) queda reflectida la necessitat d'oferir una formació integral als estudiants.Què és el GOPU? 

El Gabinet d'Orientació Psicopedagògica Universitària és un servei que ofereix orientació de forma personal o grupal per atendre les demandes de l'alumnat de la UPV.Què pretén? 

La seua finalitat és la de contribuir al desenvolupament acadèmic i personal dels seus estudiants en un espai diferent al context de l'aula, donant resposta a les necessitats que plantegen els alumnes i així optimitzant el seu rendiment acadèmic.Com es desenvolupa? 

L'atenció es du a terme mitjançant entrevistes individuals concertades a través de cita prèvia, que permeten fer el seguiment de l'evolució personal i acadèmica de l'alumne.Quines àrees comprèn? 

  • Assessorament individual
    T'ajudem a millorar les teues tècniques de treball intel·lectual, formar-te en metodologia de l'estudi universitari, preparar-te els exàmens, millorar el rendiment acadèmic, orientar-te acadèmicament per a la presa de decisions, etc. D'altra banda, et proporcionem els recursos necessaris perquè pugues controlar l'ansietat i manejar l'estrès, superar els problemes de relació, millorar l'autoestima... i, en definitiva, sentir-te bé.
  • Recursos de suport
    Hi ha la possibilitat de consultar un fons de documentació format per llibres, revistes i audiovisuals relacionats amb temes psicològics i pedagògics, amb préstec obert a la comunitat universitària. A més, en la pàgina web de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) publiquem material de suport de caràcter psicopedagògic.
  • Formació
    Com a alumne de la UPV, t'oferim una oferta formativa àmplia i variada, a través de tallers de curta durada que s'organitzen en dues convocatòries durant el curs acadèmic. La primera n'és als mesos d'octubre i novembre i la segona, als mesos de març i abril. Aquests tallers es convaliden per crèdits de lliure elecció.

Com pots contactar amb nosaltres? 

Pots sol·licitar una cita per a assessorament individual a través de la teua intranet, en l'apartat Serveis, Institut de Ciències de l'Educació (ICE).
Campus de Vera (València) Tel. 96 387 70 94
Campus d'Alcoi Tel. 96 652 84 97
Campus de Gandia Tel. 96 284 93 89
gopu-ice@ice.upv.esOn ens pots trobar? 

Campus de Vera (València). Planta baixa de l'edifici Nexus 6G
Campus de Alcoy. Quarta planta de l'edifici Carbonell (ICE)
Campus de Gandia. Segona planta de l'edifici F (despatx 205)Més informació: 


UPV
UPV
UPV

EMAS upv