- -
UPV
 

X Premis Idees UPV

MESbook (categoria Avança) i Kibi Toys (categoria Crea), grans vencedors en la nit de l'emprenedoria

[ 14/12/2016 ]
X Premis Idees UPV

La Universitat Politècnica de València (UPV) va acollir anit la celebració de la desena edició dels Premis Idees UPV, que any rere any reconeixen els millors projectes emprenedors a què dóna suport l'Institut Idees de la UPV.


Durant l'acte, es van repartir 29 premis, amb una dotació econòmica total de 30.000 euros, a més dels reconeixements a la trajectòria empresarial d'S2 Grup, a Andrés Torrubia com a Ambaixador Emprèn Idees UPV, i el guardó honorífic a Marina de Empresas.


MESbook, 7experience i WildFrame Media, premiats en la categoria Avança


En la categoria Avança, que reconeix empreses constituïdes amb data anterior al 31 de desembre del 2014, el primer premi, dotat amb 5.000 euros, va correspondre a MESbook, un sistema de gestió en temps real de productivitat, qualitat i costos destinat a la indústria 4.0.


7experience, empresa matriu de nombroses línies de negocis, idees, projectes i innovacions, hi va quedar segona (3.000 euros), mentre que el grup transmèdia de desenvolupament de continguts audiovisuals WildFrame Media va ocupar el tercer lloc (1.500 euros).


Kibi Toys, Find Me Label i Enjoinn, guanyadors de la categoria Crea


Pel que fa a la categoria Crea, que premia projectes empresarials i empreses Idees recentment constituïdes (el 2015 i el 2016), el guardó a la Millor Empresa (3.500 euros) va recaure en Kibi Toys SL, empresa de jocs educatius sensorials per a xiquets que combina la realitat amb la virtualitat.


Find Me Label, que ofereix productes per a la identificació de documents enquadernats, en va ser segona (2.000 ?), mentre que el podi el va completar Enjoinn, empresa de base tecnològica que desenvolupa i comercialitza nous projectes i serveis en els àmbits de la salut, la vida activa i l'esport.


Concurs StartUPV 2k16


En la gala, junt amb els Premis Idees, es van lliurar també els del concurs StartUPV 2k16, dirigit a trajectòries emprenedores sorgides de la UPV. En la modalitat Tesi, el guanyador va ser Guillermo Lara (1.200 ?), i en la de TFM-PFC, Manuel Nieto (700 euros), mentre que en la de TFG-PFC, es van lliurar sis premis, de 600 euros cadascun, a Juan A. Badia, Javier Galiana, Alfio García Valero, Enric Martí, Ian Bastian Martínez i Óscar Morera.


En la categoria Projecte Empresarial, els vencedors van ser SkiConnect (Ignacio Díaz de Argandoña i Alberto Llobell), Real Game (Simón Teruel, Axel M. García i Javier Ibáñez), Nilgo (Enrique Reig, Paolo Binetii, Guillermo Sahuquillo, Jorge Garcelán i Wey Lesley), Botànica (Carlos Coquillat i Pablo Coquillat) i Diamond Spirit(s), de José María Navarro. Cadascun va rebre un premi de 1.200 euros.


Quant a la modalitat Idea Avançada, els guardons van correspondre a David Villalón, Jaime Alfonso Aznar i els equips integrats per Alejandro Valenzuela, José Sanchis, Pedro Martínez i Juan C. Sebastiá i Robert Vasquez; Álvaro Casado i Carlos Durán, i Alejandro Castel i Salvador Sanchiz.


Finalment, cal assenyalar que, en la categoria Idea Bàsica, es van lliurar també cinc premis, de 200 euros cadascun, a Laia Romero, Silvia Sabina, Víctor Girón, Alejandro Marco i Marc Martínez.


Notícies destacades


Termes romanes de Mura Termes romanes de Mura
Un treball de recerca de Santiago Tormo és el guanyador del 16è Premi Demetrio Ribes, dotat amb 6.000 euros
Jose Bonafont, Premi Talent Jove Jose Bonafont, Premi Talent Jove
Màster en Biotecnologia Mèdica, investiga el tractament de malalties genètiques a través de l'edició genòmica
De Venècia a Atenes De Venècia a Atenes
UniRaid UPV Team, que cerca patrocinadors i col·laboradors, repartirà roba, joguets, instruments i material escolar durant la pròxima edició del ral·li
Patrimoni vitivinícola Patrimoni vitivinícola
Personal investigador de la UPV rescata antigues varietats de vinya de la Comunitat pròximes a la desaparició
Premi Mete A. Sozen Premi Mete A. Sozen
Els catedràtics Pedro Miguel Sosa i Luis Pallarés, i el doctor enginyer Carlos Meléndez, guardonats pel American Concrete Institute
Primers d'Europa Primers d'Europa
Dos investigadors de la UPV encapçalen, a Europa, el rànquing d'articles més citats en el camp de l'ANP

EMAS upv