- -
UPV
 

X Premis Idees UPV

MESbook (categoria Avança) i Kibi Toys (categoria Crea), grans vencedors en la nit de l'emprenedoria

[ 14/12/2016 ]
X Premis Idees UPV

La Universitat Politècnica de València (UPV) va acollir anit la celebració de la desena edició dels Premis Idees UPV, que any rere any reconeixen els millors projectes emprenedors a què dóna suport l'Institut Idees de la UPV.


Durant l'acte, es van repartir 29 premis, amb una dotació econòmica total de 30.000 euros, a més dels reconeixements a la trajectòria empresarial d'S2 Grup, a Andrés Torrubia com a Ambaixador Emprèn Idees UPV, i el guardó honorífic a Marina de Empresas.


MESbook, 7experience i WildFrame Media, premiats en la categoria Avança


En la categoria Avança, que reconeix empreses constituïdes amb data anterior al 31 de desembre del 2014, el primer premi, dotat amb 5.000 euros, va correspondre a MESbook, un sistema de gestió en temps real de productivitat, qualitat i costos destinat a la indústria 4.0.


7experience, empresa matriu de nombroses línies de negocis, idees, projectes i innovacions, hi va quedar segona (3.000 euros), mentre que el grup transmèdia de desenvolupament de continguts audiovisuals WildFrame Media va ocupar el tercer lloc (1.500 euros).


Kibi Toys, Find Me Label i Enjoinn, guanyadors de la categoria Crea


Pel que fa a la categoria Crea, que premia projectes empresarials i empreses Idees recentment constituïdes (el 2015 i el 2016), el guardó a la Millor Empresa (3.500 euros) va recaure en Kibi Toys SL, empresa de jocs educatius sensorials per a xiquets que combina la realitat amb la virtualitat.


Find Me Label, que ofereix productes per a la identificació de documents enquadernats, en va ser segona (2.000 ?), mentre que el podi el va completar Enjoinn, empresa de base tecnològica que desenvolupa i comercialitza nous projectes i serveis en els àmbits de la salut, la vida activa i l'esport.


Concurs StartUPV 2k16


En la gala, junt amb els Premis Idees, es van lliurar també els del concurs StartUPV 2k16, dirigit a trajectòries emprenedores sorgides de la UPV. En la modalitat Tesi, el guanyador va ser Guillermo Lara (1.200 ?), i en la de TFM-PFC, Manuel Nieto (700 euros), mentre que en la de TFG-PFC, es van lliurar sis premis, de 600 euros cadascun, a Juan A. Badia, Javier Galiana, Alfio García Valero, Enric Martí, Ian Bastian Martínez i Óscar Morera.


En la categoria Projecte Empresarial, els vencedors van ser SkiConnect (Ignacio Díaz de Argandoña i Alberto Llobell), Real Game (Simón Teruel, Axel M. García i Javier Ibáñez), Nilgo (Enrique Reig, Paolo Binetii, Guillermo Sahuquillo, Jorge Garcelán i Wey Lesley), Botànica (Carlos Coquillat i Pablo Coquillat) i Diamond Spirit(s), de José María Navarro. Cadascun va rebre un premi de 1.200 euros.


Quant a la modalitat Idea Avançada, els guardons van correspondre a David Villalón, Jaime Alfonso Aznar i els equips integrats per Alejandro Valenzuela, José Sanchis, Pedro Martínez i Juan C. Sebastiá i Robert Vasquez; Álvaro Casado i Carlos Durán, i Alejandro Castel i Salvador Sanchiz.


Finalment, cal assenyalar que, en la categoria Idea Bàsica, es van lliurar també cinc premis, de 200 euros cadascun, a Laia Romero, Silvia Sabina, Víctor Girón, Alejandro Marco i Marc Martínez.


Notícies destacades


Comunicat UPV Comunicat UPV
La institució habilitarà un model híbrid per a garantir l'estabilitat en la docència de graus i màsters del curs 2020/2021
Avatars 3D i entorns virtuals Avatars 3D i entorns virtuals
El LabLeni-I3B de la UPV facilita la detecció primerenca de l'autisme gràcies a una sala única en les universitats espanyoles
Herbicida natural Herbicida natural
Seipasa i la UPV treballen en el desenvolupament de l'alternativa eficaç i sostenible als productes sintètics que reclama el sector
QS World University Rankings 2021 QS World University Rankings 2021
La UPV obté la seua 2a millor marca històrica i se situa com a universitat més destacada de la Comunitat Valenciana i en el top 400 a nivell mundial
Entre graus i màsters Entre graus i màsters
La UPV imparteix 40 titulacions que habiliten per a exercir professionalment l'arquitectura i nombroses enginyeries
Enginyeria Aeroespacial, Elèctrica, de l'Energia... Enginyeria Aeroespacial, Elèctrica, de l'Energia...
La UPV imparteix 11 de les 20 titulacions amb major eixida professional segons l'última edició de l'U-Rànquing

EMAS upv