- -
UPV
 

Falla Tarongers-UPV-Camí de Vera

Falla Tarongers-UPV-Camí de Vera

Ja està tot preparat per a la plantà de la falla Tarongers-Universitat Politècnica de València-Camí de Vera amb el lema Quin futur hi ha per als joves?Quin futur hi ha per als joves? és el lema de la falla Tarongers-UPV-Camí de Vera, que han realitzat els germans Fernando i José Manuel García Ribas. Pertany a la secció 2B.


El lema de la falla infantil és Desplomats, i els autors en són dos professors del Departament d'Escultura de la Facultat de Belles Arts, Jaume Chornet i Leonardo Gómez Haro, juntament amb dos alumnes de la Facultat, Eloisa Martínez i Alberto Perdigó. La falla pertany a la cinquena secció.


La fallera major és Sonia Trinidad, la infantil Natalia Alcaraz, el president Francisco Ramos i el president infantil, Juan José Villafaina.


Enguany, la falla Tarongers-UPV-Camí de Vera compleix 15 anys d'història i per a celebrar-ho està previst, el 17 de març, un homenatge als presidents, les falleres majors, els presidents infantils i les falleres majors infantils d'aquests anys.


El dia 18, a les 21 h, començarà la desfilada al carrer de La Pau per a l'ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats.


La cort d'honor de la falla Tarongers-UPV-Camí de Vera té, un any més, unes convidades il·lustres, com són les estudiants de Polònia, Finlàndia, Mèxic, el Marroc, Brasil, Itàlia, Alemanya, els Estats Units i el Japó, que viuran les falles des de dins, com a falleres.


El passat 4 de març la fallera major de València, Begoña Jiménez, acompanyada per la Cort d'Honor, va rebre a l'Ajuntament la Comissió Tarongers-UPV-Camí de Vera, convidada a la balconada de la casa consistorial per a veure des d'allí el tret de la mascletà. El 13 de març, la fallera major de València, Begoña Jiménez, i la Cort d'Honor estan convidades a visitar la UPV després de la mascletà, com ja és tradició.


La falla Tarongers-UPV-Camí de Vera convida tota la comunitat universitària a visitar els monuments i a unir-se a la festa compartint les revetles.


Més informació
Notícia en UPV TVComparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals
En Parc Sagunt En Parc Sagunt
Zeleros i la UPV construiran una pista per a provar els prototips d'Hyperloop en condicions reals de pressió

EMAS upv