- -
UPV
 

Falla Tarongers-UPV-Camí de Vera

Falla Tarongers-UPV-Camí de Vera

Ja està tot preparat per a la plantà de la falla Tarongers-Universitat Politècnica de València-Camí de Vera amb el lema Quin futur hi ha per als joves?Quin futur hi ha per als joves? és el lema de la falla Tarongers-UPV-Camí de Vera, que han realitzat els germans Fernando i José Manuel García Ribas. Pertany a la secció 2B.


El lema de la falla infantil és Desplomats, i els autors en són dos professors del Departament d'Escultura de la Facultat de Belles Arts, Jaume Chornet i Leonardo Gómez Haro, juntament amb dos alumnes de la Facultat, Eloisa Martínez i Alberto Perdigó. La falla pertany a la cinquena secció.


La fallera major és Sonia Trinidad, la infantil Natalia Alcaraz, el president Francisco Ramos i el president infantil, Juan José Villafaina.


Enguany, la falla Tarongers-UPV-Camí de Vera compleix 15 anys d'història i per a celebrar-ho està previst, el 17 de març, un homenatge als presidents, les falleres majors, els presidents infantils i les falleres majors infantils d'aquests anys.


El dia 18, a les 21 h, començarà la desfilada al carrer de La Pau per a l'ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats.


La cort d'honor de la falla Tarongers-UPV-Camí de Vera té, un any més, unes convidades il·lustres, com són les estudiants de Polònia, Finlàndia, Mèxic, el Marroc, Brasil, Itàlia, Alemanya, els Estats Units i el Japó, que viuran les falles des de dins, com a falleres.


El passat 4 de març la fallera major de València, Begoña Jiménez, acompanyada per la Cort d'Honor, va rebre a l'Ajuntament la Comissió Tarongers-UPV-Camí de Vera, convidada a la balconada de la casa consistorial per a veure des d'allí el tret de la mascletà. El 13 de març, la fallera major de València, Begoña Jiménez, i la Cort d'Honor estan convidades a visitar la UPV després de la mascletà, com ja és tradició.


La falla Tarongers-UPV-Camí de Vera convida tota la comunitat universitària a visitar els monuments i a unir-se a la festa compartint les revetles.


Més informació
Notícia en UPV TVComparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Rodat a la UPV Rodat a la UPV
Ja pots veure, ací, Atrapada, el nou curt de Jesús Díez Pérez, conegut pels treballs en 'Avengers', 'La guerra del planeta dels simis' i 'Jurassic World'
ARWU 2019 ARWU 2019
El rànquing de Xangai certifica un any més que la UPV continua sent la millor politècnica d'Espanya
Beca Fulbright Beca Fulbright
Cristina Crespo, una brillant alumna de la UPV, compleix el seu somni de continuar els estudis a Califòrnia-Berkeley
Azalea conquista Europa Azalea conquista Europa
La barraca sostenible de la UPV corona el Solar Decathlon amb el primer premi en Arquitectura
Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE
Patricia Pons: "S'està perdent talent per estereotips que han de trencar-se"
Segons el THE Europe Teaching Rankings 2019 Segons el THE Europe Teaching Rankings 2019
La Universitat Politècnica de València se situa, per primera vegada, entre les 75 millors d'Europa

EMAS upv