- -
UPV
 

THE per matèries

La Universitat Politècnica de València, inclosa un any més entre les 500 millors universitats del món en Ciències de la Vida

[ 30/11/2022 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha sigut inclosa, un any més, entre les 500 millors universitats del món en Ciències de la Vida –àmbit que inclou ciències agrícoles i forestals, biologia, veterinària i ciències de l'esport– en l'última edició del rànquing per matèries de Times Higher Education (THE).

D'aquesta manera, la institució actualment dirigida per José E. Capilla, que com a mínim des de la creació del citat indicador (aquesta n’és la sisena edició), es troba en l’esmentat rang, se situa com a millor universitat de la Comunitat de l'àmbit (igualada amb la Universitat de València).

Per a determinar la seua classificació, THE té en compte cinc indicadors: entorn d'aprenentatge, recerca (volum, ingressos i reputació), influència d’aquesta (citacions), perspectiva internacional i innovació.

Un prestigi reconegut per la totalitat dels principals rànquings internacionals

Al reconeixement del THE, que considera la UPV com una de les 300 universitats amb major impacte econòmic i social del món, s'uneix el de la resta dels rànquings universitaris de major prestigi internacional.

Així, l'Academic Ranking of World Universities (ARWU, popularment conegut com el rànquing de Xangai), qualifica la UPV com la millor politècnica d'Espanya, a més d'incloure-la, per 18è any consecutiu, entre les 500 millors universitats del món.

Per part seua, el QS World University Rankings va incloure el mes de juny passat la UPV en el Top 400 mundial, i l’assenyalà, a més, com la millor universitat de la Comunitat Valenciana.

Notícies destacades


30 aniversari IDEES 30 aniversari IDEES
Idees UPV celebra els 30 anys reconeixent la tasca de persones i empreses implicades en la seva història
Motxilla solidària Motxilla solidària
Dona material escolar per a estudiants del programa de la Fundació Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana
Ampliació d'ENHANCE Ampliació d'ENHANCE
Tres universitats capdavanteres d'Europa, ETH Zuric, TU Delft i Gdansk Tech, s'uneixen a l'aliança de la qual forma part la UPV
Up!Steam4 Up!Steam4
Arranca Up!Steam4, concurs que desafia els xiquets i xiquetes a dissenyar una ciutat sense fum, sense soroll i digital
La huella del plástico La huella del plástico
Són els que necessites per a conèixer els efectes del plàstic, sota el guiatge del personal investigador de la UPV

EMAS upv