- -
UPV
 

Viu a la UPV l'experiència europea

Obert el termini d'inscripció en màsters universitaris per a estudiants amb titulació estrangera sense nacionalitat ni residència a la Unió Europea

[ 18/11/2022 ]

La fase zero del curs acadèmic 2023/24, període d'inscripció en màsters oficials per a estudiants amb titulació estrangera que no tinguen nacionalitat de la Unió Europea ni residència legal en la mateixa, es troba ja obert (accedeix al llistat de màsters disponibles).

Aquest termini permet, a tots els interessats que complisquen els requisits, realitzar la preinscripció i rebre l'acceptació, en el cas que es produïsca, amb diversos mesos d'antelació.

La taxa d'avaluació ha de ser abonada abans que es produïsca la mateixa

La Generalitat Valenciana, en l'exercici de les seues competències, ha fixat una taxa sobre l'estudi de l'equivalència de les titulacions estrangeres per a l'accés a màster i doctorat, la qual cosa implica que la taxa d'avaluació de les sol·licituds dels estudiants amb titulacions estrangeres (exclosos els de l'Espai Europeu d'Educació Superior) ha de ser abonada abans que es produïsca aquesta avaluació.

La taxa fixada per a aquest curs és de 139,70 euros, podent realitzar la preinscripció en un màxim de fins a 4 màsters amb un sol pagament. Aquesta taxa ha d'abonar-se tant si es realitza la preinscripció en la fase 0 com si es duu a terme en el termini ordinari de preinscripció.

És possible abonar la taxa mitjançant el pagament segur amb targeta de crèdit (TPV) o imprimint el rebut i pagant-lo en una oficina de CaixaBank a Espanya. A més existeix la possibilitat de pagar a través de la plataforma Flywire, especialment recomanat per a alumnat internacional. Aquesta plataforma de pagament està disponible per a aquells rebuts que suporten la forma de pagament per TPV i el titular està fora de la Unió Europea. En aquests casos, durant el procés de pagament de la UPV es mostrarà una opció per a iniciar el pagament per Flywire.

Xarxa de pagaments segura i de confiança que opera en 220 països i amb 100 divises, Flywire permet múltiples opcions de pagament, incloent mètodes locals, a més del pagament en moneda local. Així mateix, Flywire garanteix els pagaments enviats per transferència bancària, i disposa de seguiment de l'estat de pagament en temps real, suport 24/7 i servei d'atenció al client multilingüe (vídeo tutorial de com fer un pagament amb Flywire).

Admetre alumnes preinscrits amb antelació, decisió de la comissió acadèmica de cada màster

Ha de tenir-se en compte, a més, que és decisió de la comissió acadèmica de cada màster admetre als alumnes preinscrits amb antelació, o acumular les sol·licituds de la fase zero a les de la fase general.

Açò és a causa que alguns màsters, a causa del limitat nombre de places que ofereixen i la gran demanda que tenen, no admeten alumnes fins a disposar de totes les sol·licituds i poder seleccionar, d'aqueixa manera, als estudiants amb millors expedients acadèmics.

Notícies destacades


THE per matèrias THE per matèrias
La Universitat Politècnica de València inclosa un any més entre les 500 millors universitats del món en Ciències de la Vida
30 aniversari IDEES 30 aniversari IDEES
Idees UPV celebra els 30 anys reconeixent la tasca de persones i empreses implicades en la seva història
Motxilla solidària Motxilla solidària
Dona material escolar per a estudiants del programa de la Fundació Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana
Ampliació d'ENHANCE Ampliació d'ENHANCE
Tres universitats capdavanteres d'Europa, ETH Zuric, TU Delft i Gdansk Tech, s'uneixen a l'aliança de la qual forma part la UPV
Up!Steam4 Up!Steam4
Arranca Up!Steam4, concurs que desafia els xiquets i xiquetes a dissenyar una ciutat sense fum, sense soroll i digital
La huella del plástico La huella del plástico
Són els que necessites per a conèixer els efectes del plàstic, sota el guiatge del personal investigador de la UPV

EMAS upv