- -
UPV
 

Alumnat tutor

Resoldre els teus dubtes i facilitar-te l'adaptació a la vida universitària és l'objectiu de l'alumnat tutor. Sol·licita la seua ajuda en matricular-te

[ 09/07/2021 ]

Acabes d'arribar a la UPV? T'agradaria que t'explicaren com situar-te en el mapa de la Universitat? Vols saber on fan els millors entrepans? Hi ha algú que pot donar resposta a totes les teues preguntes perquè ja va passar pels nervis del primer dia a la UPV i ara coneix el campus amb detall. I t'ho pot explicar tot. L'alumnat tutor està per a ajudar-te.

La Universitat Politècnica de València ofereix el Pla d'acció tutorial universitari (PATU) dirigit a l'alumnat del primer curs, per a desplegar una sèrie de mesures que faciliten el teu procés d'adaptació a la vida universitària.

Alumnat tutor i professorat tutor

Cada centre de la UPV compta amb un equip de personal tutor, format per alumnat i professorat, que es coordinen per a realitzar aquesta labor.

Els objectius del PATU són: reduir l'impacte que suposa l'accés a la universitat; informar sobre aspectes rellevants del centre i del grau; augmentar la participació en les diferents activitats universitàries, i assessorar, a nivell individual i grupal, sobre aspectes acadèmics, socials i personals que es requerisquen. En definitiva, aquest pla cerca ajudar-te a configurar millor el teu itinerari formatiu i optimitzar el teu rendiment acadèmic.

Inscripció en matricular-te

La inscripció en aquest programa has de fer-la en el moment de matricular-te. Una altra opció és inscriure't en les Jornades d'Acollida que se celebraran al setembre.

El Pla d'acció tutorial universitari i les Jornades d'Acollida formen part del Pla integral d'acompanyament a l'estudiantat (PIAE) que posa en marxa la Universitat, concretament, des del Vicerectorat d'Estudiants i Emprenedoria.

Notícies destacades


Nova delegada d'alumnat de la UPV Nova delegada d'alumnat de la UPV
Lea Olcina Botella estudia el Grau en Tecnologia Digital i Multimèdia en l'ETS d'Enginyeria de Telecomunicació
Projecte CUCO Projecte CUCO
El CVBLaB participa en un consorci que investiga l'ús de la computació quàntica i la seua aplicació a indústries estratègiques
La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual
L'ACOM-UPV col·loca cinc pantalles grans al campus de Vera perquè centres, instituts, serveis i alumnat puguen emetre els seus vídeos, animacions, promocions i notícies
Rànquing GreenMetric Rànquing GreenMetric
La UPV se situa entre les 200 universitats del món més compromeses amb el medi ambient
Premi COSO Premi COSO
Carlos Antolín, estudiant de Comunicació Audiovisual en la EPSG: "Aquest premi és un reconeixement a l'esforç realitzat els tres últims anys"
Avelino Corma, investigador distingit Avelino Corma, investigador distingit
Ha guanyat el concurs del Programa propi d'incentivació de la I+D+i llançat pel Vicerectorat d'Investigació per a atraure personal investigador excel·lent a la UPV

EMAS upv