- -
UPV
 

Avantatges per al pagament de la matrícula

L'alumnat de la UPV del curs 2021-2022 pot pagar-la de manera fraccionada, fins un màxim de vuit mensualitats, sense tràmits ni costos afegits

[ 29/06/2021 ]

L'alumnat de la Universitat Politècnica de València (UPV) pot triar entre diferents modalitats de pagament de les taxes de matrícula corresponents al curs acadèmic 2021-2022.

D'una banda, si s'elegeix abonar el càrrec en compte, disposa de l'opció de realitzar un únic pagament al setembre; dividir-lo en dos (un pagament al setembre i un altre al febrer), o fraccionar el total en vuit quotes i abonar, des de setembre fins a abril, la part proporcional.

D'altra banda, si es tria com a forma de pagament l'abonament a través de targeta bancària, l'estudiant pot, o bé realitzar un únic pagament o fraccionar-lo en dos.

L'opció es tria en el moment de l'automatrícula

Cap de les opcions elegibles comporta ni costos ni tràmits afegits associats. Simplement, n'hi ha prou amb triar l'opció desitjada en el moment de dur a terme l'automatrícula (en l'apartat Actualització de dades personals). La sol·licitud es concedeix de manera automàtica.

Recorda que, si elegeixes com a forma de pagament el càrrec en compte, has d'adjuntar emplenat -si no està disponible de cursos anteriors- el formulari d'autorització per al càrrec bancari de taxes acadèmiques (el pots reobar en la teua intranet).

Facilitats, també, per a qui s'incorpore més tard

Així mateix, aquell estudiantat que s'incorpore més tard i trie l'opció de pagar de manera fraccionada, no ha d'abonar directament els pagaments anteriors, sinó que el total es dividirà entre els mesos restants.

L'import mínim per a acollir-se a aquesta mena de pagament és de 360 euros per curs, és a dir, de 45 euros/mes.

Notícies destacades


Heroïnes de l'enginyeria Heroïnes de l'enginyeria
Natalia Falagán, premi Top 50 Women in Engineering: "En la UPV vaig aprendre la importància de la innovació"
Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació
L'enginyera de Telecomunicació ha mantingut una intensa col·laboració amb la UPV i amb el campus de la seua ciutat, en la seua etapa com a alcaldessa de Gandia
El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya
La UPV imparteix 6 títols inclosos en el top nacional del Rànquing de Màsters de "El Mundo" per al pròxim curs
Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl
València acollirà, del 19 al 25 de juliol, la primera edició de la European Hyperloop Week
Càtedra Stadler UPV Càtedra Stadler UPV
Convocat el Premi al millor expedient acadèmic per a titulades en els graus en enginyeria de les branques industrial i aeronàutica
U-Ranking U-Ranking
La UPV, entre les 5 millors universitats d'Espanya i líder nacional a nivell docent

EMAS upv