- -
UPV
 

Global Managament Challenge

L'equip MGV aconsegueix el tercer lloc en la final nacional de la major competició d'estratègia i gestió d'empreses

[ 10/06/2021 ]

Guillermo Martín, Alejandro García i Javier Viana, integrants de l'equip MGV, han aconseguit el tercer lloc en la final nacional del Global Management Challenge (GMC), la major competició d'estratègia i gestió d'empreses del món basada en la simulació.

“Tenim una sensació agredolça”, explica Alejandro, i és que, tot i que estan molt orgullosos d'haver quedat tercers a nivell nacional en una competició tan important, “sentim que ho podríem haver fet una mica millor”. En una competició com aquesta, i més encara en la final, el més xicotet detall pot fer variar molt els resultats, “perquè depens de les decisions dels contrincants i factors externs del mercat”, diu Alejandro.

Dels 712 equips que van iniciar la competició, només els 10 millors han arribat a la final, després de guanyar les fases autonòmiques que s'han celebrat els últims set mesos.

L'objectiu del GMV és que els participants prenguen decisions com si foren el consell d'administració d'una empresa. L'equip guanyador és el que aconsegueix donar major rendibilitat als accionistes.

“Des del principi de la fase final teníem clara l'estratègia general que anàvem a seguir”, explica Alejandro García, “vam començar posicionant-nos al capdavant, però, per factors del mercat i la competència, no vam poder obtindre el nombre de treballadors especialitzats que volíem, la qual cosa ens va desestabilitzar i ens va passar factura”.

Finalment, l'equip MGV va aconseguir la tercera posició. Els guanyadors de la final han sigut els representants de la Comunitat de Madrid i la segona posició ha sigut per a l'equip d'Andalusia.

Guillermo Martín Pastor és estudiant del Grau en Enginyeria d'Organització Industrial, Alejandro García Seller estudia el Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials i Javier Viana Vinaches és estudiant del Màster Universitari en Enginyeria Industrial.

Notícies destacades


Heroïnes de l'enginyeria Heroïnes de l'enginyeria
Natalia Falagán, premi Top 50 Women in Engineering: "En la UPV vaig aprendre la importància de la innovació"
Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació
L'enginyera de Telecomunicació ha mantingut una intensa col·laboració amb la UPV i amb el campus de la seua ciutat, en la seua etapa com a alcaldessa de Gandia
El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya
La UPV imparteix 6 títols inclosos en el top nacional del Rànquing de Màsters de "El Mundo" per al pròxim curs
Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl
València acollirà, del 19 al 25 de juliol, la primera edició de la European Hyperloop Week
Càtedra Stadler UPV Càtedra Stadler UPV
Convocat el Premi al millor expedient acadèmic per a titulades en els graus en enginyeria de les branques industrial i aeronàutica
U-Ranking U-Ranking
La UPV, entre les 5 millors universitats d'Espanya i líder nacional a nivell docent

EMAS upv