- -
UPV
 

Match Ocupació

Participa en la trobada virtual entre alumnat i empreses que se celebra del 27 al 30 d'abril

[ 22/04/2021 ]

El Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria organitza Match Ocupació, una trobada virtual entre empreses, estudiantat i persones titulades de la UPV, que se celebrarà els dies 27, 28, 29 i 30 d'abril.

“La UPV sempre ha mantingut un fort compromís per a la inserció laboral del seu alumnat i l'ocupabilitat dels seus titulats i titulades. En aquests temps d'incertesa a causa de la crisi de la COVID-19 i el seu impacte en l'economia, la UPV es va adaptar en temps real al moment i les circumstàncies. I la setmana vinent tenim el colofó amb l'esdeveniment Match Ocupació, la fira digital d'ocupació”, explica José Millet, vicerector d'Ocupació i Emprenedoria de la UPV.

Els dies 27 i 28 tindran lloc les presentacions de 64 empreses que desitgen incorporar talent universitari a les seues organitzacions. Representants d'empreses tecnològiques nacionals i internacionals mostraran, en lapses de 15 minuts cadascuna, quines activitats desenvolupen, quins perfils demanen, ofertes d'ocupació vigents i com contactar-hi. Es tracta d'una oportunitat única per a conèixer de primera mà l'oferta laboral i de pràctiques actual.

Per a participar no és necessari inscriure's; en l'apartat Programa de la web de Match Ocupació està disponible l'enllaç a Zoom de cada sessió i les empreses participants.

El dia 29 es realitzarà el lliurament dels diplomes de l'activitat Skills Up per a l'alumnat pertanyent a grups de Generació Espontània i Delegació d'Alumnat. Posteriorment, es durà a terme una taula redona d'emprenedoria.

Finalment, el dia 30 d'abril, des del Servei Integrat d’Ocupació dels Campus d'Alcoi i Gandia s'ha organitzat un joc d’escapada web (un joc d’escapada però totalment en línia).

Es tracta d'una dinàmica nova de captació de talent on l’alumnat pot jugar i interactuar entre si per a resoldre un cas fictici. Durant l'activitat, diverses empreses actuaran com a observadores i disposaran del currículum de les persones participants. A més de passar-ho bé, podran accedir a oportunitats laborals.

L'activitat es realitzarà el dia 30 d'abril a les 12 del migdia, a través de la plataforma Zoom, i hi ha places limitades.

Notícies destacades


La UPV prepara una estratègia per a electrificar les barques de l'Albufera La UPV prepara una estratègia per a electrificar les barques de l'Albufera
El parc natural de l'Albufera compta amb prop de mil barques censades, de pesca i passeig turístic, que treballen una mitjana de 300 dies a l'any
GO_INNOLAND, una alternativa contra l'abandó de terres i la despoblació rural GO_INNOLAND, una alternativa contra l'abandó de terres i la despoblació rural
Un equip de la UPV impulsa un projecte d'innovació social per a la recuperació de parcel·les sota la fórmula cooperativa
El millor equip espanyol de la història El millor equip espanyol de la història
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens imparable: segon en Spielberg i Hockenheim, i vencedor a Montmeló
IMAS IMAS
Investigadors de la UPV, el CSIC i la UV participen en un projecte per a desenvolupar un nou escàner PET de diagnòstic clínic
Cátedra UPV-ISTOBAL Cátedra UPV-ISTOBAL
7 estudiants de la UPV brillen amb llum pròpia en les Innovation Event Sèries de la multinacional espanyola
Alumnado tutor Alumnado tutor
¿Necesitas ayuda? El alumnado tutor te acompaña, todos los días, durante tu primer curso en la universidad

EMAS upv