- -
UPV
 

UNIFeria Graus

El certamen en línia arriba a la seua tercera edició i està organitzat per CRUE Universitats Espanyoles

[ 19/02/2021 ]

Dona el salt a la universitat! Troba totes les respostes als teus dubtes universitaris en UNIFeria Graus, la fira virtual d'estudis universitaris de grau de les universitats espanyoles, que se celebra del 22 al 24 de febrer.

A colp de clic, sense desplaçaments, sense esperes, sense fullets que contaminen el medi ambient… La Universitat Politècnica de València participa en UNIFeria, la fira virtual més important d'Espanya, que funciona com les presencials.

Organitzada per CRUE Universitats Espanyoles, UNIFeria arriba a la tercera edició. Pots visitar totes les universitats espanyoles i obtenir informació de l'oferta d'estudis, les notes de tall, els preus, les opcions d'allotjament i molt més.

A més, podràs conversar en directe, via xat, amb personal dels serveis d'informació i orientació de les diferents universitats. Registra't ara i podràs entrar directament amb el teu correu electrònic i la contrasenya, una vegada la fira estiga oberta.

Del 2 al 4 de març, fira de màsters

A més d'aquesta tercera fira virtual de graus, CRUE Universitats Espanyoles organitza, del 2 al 4 de març, la segona edició d'UNIFeria Màsters, amb informació sobre les opcions d'estudis de màster oferides per totes les universitats participants.

Notícies destacades


Premis Aula Cemex - Sostenibilitat Premis Aula Cemex - Sostenibilitat
La despoblació rural i una estació de vehicles d'hidrogen, temàtiques dels treballs guanyadors
PAMPAM20! PAMPAM20!
Els 10 guanyadors de l'edició anterior exposen els seus projectes artístics i multimèdia a la Sala Drassanes fins al pròxim 5 de maig
Construeix amb el teu coneixement Construeix amb el teu coneixement
Un equip UV-UPV guanya el premi Ford Community Challenge Apadrina la Ciència, dotat amb 5.000 €
ENHANCE, supercampus europeu ENHANCE, supercampus europeu
La UPV i les altres 6 universitats tecnològiques europees del consorci ENHANCE ajuden a dissenyar l'educació superior de la societat post COVID
50 anys de l'ETS d'Enginyeria d'Edificació 50 anys de l'ETS d'Enginyeria d'Edificació
L'escola programa activitats durant el 2021 per a celebrar el seu aniversari
Els científics UPV més citats del planeta Els científics UPV més citats del planeta
Avelino Corma, número 1 d'Espanya i top 30 global en la llista de la Universitat de Stanford, que classifica als prop de 160.000 investigadors més destacats del món

EMAS upv