- -
UPV
 

Visita-la!

El programa de Càtedres d'Empresa UPV estrena la seua nova pàgina web, que inclou normativa, preguntes freqüents, llistat d'existents, etc.

[ 20/10/2020 ]

El programa de Càtedres d'Empresa de la Universitat Politècnica de València (UPV) estrena nova pàgina web. Hi podràs trobar des de la normativa de les càtedres i les aules d'empresa i la legislació relacionada, fins a les preguntes freqüents (sectoritzades), passant, òbviament, per la llista explicativa de totes i cadascuna.

Les càtedres i aules d'empresa són instruments que permeten establir col·laboracions àmplies i qualificades entre fundacions, empreses i altres tipus d'entitats amb la UPV, a fi de potenciar la formació, la divulgació, la transferència del coneixement i la investigació.

63 càtedres i aules que generen més de 2 milions d'euros d'ingressos anuals

Sorgides en 1999 i activades oficialment com a programa en 2005, en l'actualitat hi ha un total de 63 càtedres i aules d'empresa -la diferència entre ambdues és el seu volum pressupostari-, que generen a la UPV uns ingressos anuals de vora 2,2 milions d'euros.

Si vols saber quines són, conèixer-ne els resultats, saber com iniciar el procés per a la creació d'una nova càtedra o aula d'empresa, o contactar amb el programa per qualsevol altre motiu d'interès, visita ja la nova web.

Notícies destacades


Reconstrucción de Notre Dame de París Reconstrucción de Notre Dame de París
Sergio Ortín gana el Premio Internacional de Proyectos sobre Patrimonio Cultural AR&PA 2020 con su proyecto de restauración de la catedral
XX Jornada de Orientación Académica XX Jornada de Orientación Académica
Dolors Reig, psicóloga social: "Los alumnos están hartos de tanto Zoom y tanta conexión"
Ángela García Codoñer, Premio Alfons Roig 2020 a la Trayectoria Artística Ángela García Codoñer, Premio Alfons Roig 2020 a la Trayectoria Artística
La pintora, docente e investigadora, lleva décadas vinculada a la UPV: "Ayudar a los estudiantes a ver cosas que antes no veían es una maravilla"
Atenea 2020 Atenea 2020
Art, moda i tecnologia sostenible en la tercera edició del Congrés Internacional Atenea
Premi Nacional de Fotografia 2020 Premi Nacional de Fotografia 2020
El Ministeri de Cultura i Esport distingeix la fotògrafa i professora de la UPV, Ana Teresa Ortega Aznar
Víctor Masot, alumno 14 Víctor Masot, alumno 14
Víctor Masot estudia Ingeniería Aeroespacial en la UPV

EMAS upv