- -
UPV
 

JARTE

Naix la primera revista d'investigació del campus d'Alcoi de la UPV. El número inicial ja està disponible

[ 15/10/2020 ]

JARTE, Journal of Applied Research in Technology & Engineering (Revista de recerca aplicada en tecnologia i enginyeria), és el nom de la primera revista d'investigació del campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), el número inicial de la qual es troba ja disponible per a qualsevol persona interessada.

La publicació, d'accés obert i sense costos de publicació, si bé naix amb la intenció de difondre els resultats científics del mateix campus (als integrants del qual fan una crida especial per a participar-hi), està oberta a qualsevol investigadora o investigador del món en àrees com l’Enginyeria Química, l’Enginyeria Elèctrica, la Fabricació i l’Enginyeria Mecànica, l’Enginyeria de Materials, l’Enginyeria Tèxtil i les Noves Tecnologies de la Comunicació.

De fet, dels sis articles del número inicial, només un està publicat, exclusivament, per personal investigador de la UPV. La resta, pertanyen a estudis duts a terme per integrants d'altres universitats espanyoles, belgues, pakistaneses i argentines.

L'objectiu, consolidar-se en Scopus i el JCR

Teodomiro Boronat, investigador del campus d'Alcoi de la UPV i editor-cap de JARTE, afirma que la revista sorgeix com a “mostra del compromís amb la difusió de la investigació d'un campus amb una activitat molt intensa en aquest aspecte”.

JARTE, publicació “modesta” en paraules de Boronat, ix a la llum sota el format de la plataforma PoliPapers de la UPV i amb l'objectiu, “a llarg termini, d'accedir i consolidar-se en la base de dades de Scopus i el factor d'impacte Journal Citation Reports (JCR)”, dos elements clau a nivell de prestigi i impacte global en l'àmbit investigador.

Notícies destacades


Reconstrucción de Notre Dame de París Reconstrucción de Notre Dame de París
Sergio Ortín gana el Premio Internacional de Proyectos sobre Patrimonio Cultural AR&PA 2020 con su proyecto de restauración de la catedral
XX Jornada de Orientación Académica XX Jornada de Orientación Académica
Dolors Reig, psicóloga social: "Los alumnos están hartos de tanto Zoom y tanta conexión"
Ángela García Codoñer, Premio Alfons Roig 2020 a la Trayectoria Artística Ángela García Codoñer, Premio Alfons Roig 2020 a la Trayectoria Artística
La pintora, docente e investigadora, lleva décadas vinculada a la UPV: "Ayudar a los estudiantes a ver cosas que antes no veían es una maravilla"
Atenea 2020 Atenea 2020
Art, moda i tecnologia sostenible en la tercera edició del Congrés Internacional Atenea
Premi Nacional de Fotografia 2020 Premi Nacional de Fotografia 2020
El Ministeri de Cultura i Esport distingeix la fotògrafa i professora de la UPV, Ana Teresa Ortega Aznar
Víctor Masot, alumno 14 Víctor Masot, alumno 14
Víctor Masot estudia Ingeniería Aeroespacial en la UPV

EMAS upv