- -
UPV
 

Formalitza la matrícula

Coneix els terminis exactes i els passos a seguir tant si estàs admès/a com en llista d'espera

[ 27/07/2020 ]

Amb la finalitat de facilitar el procés de matrícula, la UPV t'indica els passos necessaris a seguir:

A.- ESTÀS ADMÈS/A?

Consulta la llista d'admesos en la web oficial de la UPV.

Per a estudis de grau, els resultats es publicaran el dimarts 28 de juliol (a partir de les 14 hores), i per a màster el divendres 17 de juliol (a partir de les 14 hores).

A.1.- INFORMACIÓ SOBRE DIA I HORA DE MATRÍCULA

Una vegada admès/a, consulta a través del següent enllaç el dia i hora en què has de dur a terme la matrícula.

Podràs accedir a completar les dades personals i estadístiques necessàries per a formalitzar la teua matrícula 90 minuts abans de la cita assignada. És important realitzar la matrícula en l'horari assignat ja que, en cas contrari, perdràs la prioritat d'elecció de grups i assignatures que atorga l'ordre de cites.

També pots conèixer la teua cita prèvia (dia i hora en què has de dur a terme la matrícula) i els passos a seguir a través de l'Accés a Automatrícula.

A.2.- TERMINI DE MATRÍCULA

Grau

Estudiants de nou ingrés: El termini ordinari de matrícula és del dimecres 29 al dijous 30 de juliol de 2020, tots dos inclusivament. Si obtens plaça després d'aquestes dates, se t'assignarà data de matrícula a partir del 31 de juliol (agost exclòs).

Estudiants de 2n curs i següents: del 22 al 27 de juliol de 2020, tots dos inclosos.

Màster universitari

Estudiants de nou ingrés: El termini per a alumnes admesos en el període ordinari de preinscripció Fase A és del 21 al 22 de juliol de 2020, tots dos inclosos. Per a admesos en el període extraordinari de preinscripció, el 20 de setembre.

Estudiants de 2n curs: Termini general obert del 27 al 29 de juliol de 2020, tots dos inclosos.

A.3.- REALITZACIÓ D'AUTOMATRÍCULA

ON?

El procediment ordinari de matrícula és no presencial, es realitza a través d'Internet. Excepcionalment, en cas que no pugues disposar d'un equip amb connexió a Internet, pots acudir a l'aula habilitada en el teu centre docent, a la qual podràs accedir segons cita i disponibilitat d'equips. Per a acudir al centre, sol·licita cita prèvia a través de poli[Consulta].

COM?

La matrícula la formalitzes mitjançant una aplicació informàtica. Per a saber com fer-la, segueix els passos indicats en aquest vídeo explicatiu, el següent enllaç o el sobre virtual de matrícula.

L'automatrícula per Internet et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la teua matrícula d'aquest curs sense necessitat d'emplenar impresos o formularis addicionals.

Una vegada formalitzada la matrícula, és definitiva per a l'actual curs, excepte circumstàncies excepcionals que hauràs de comunicar al teu centre d'estudis.

Si és la primera vegada que accedeixes a estudis universitaris de grau, has de matricular-te del primer curs complet. Una vegada matriculat, podràs sol·licitar el règim de matrícula amb dedicació a temps parcial, del 29 al 30 de juliol, identificant-te en la teua Intranet. En aquest cas, la teua matrícula estarà limitada entre 18 i 40 crèdits ECTS. Rebràs la resolució a la teua sol·licitud, com a màxim, l'11 de setembre de 2020.

En cas de ser admès amb posterioritat, hauràs de presentar sol·licitud segons el termini establit pel teu centre.

B.- ESTÀS EN LLISTA D'ESPERA?

Si no has sigut admès en la primera opció de titulació que vas sol·licitar, se t'adjudicarà directament un número d'ordre en la llista d'espera.
Si has sigut admès en la teua segona o successives opcions i no vols perdre el teu dret, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions estipulats. En cas de no fer-ho, s'entendrà que renúncies a la plaça.

Si estàs en llista d'espera d'un grau, després de l'assignació de places que realitza la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i una vegada s'hagen matriculat els estudiants admesos, la UPV realitzarà, el dia 31 de juliol de 2020, una crida centralitzada als integrants de les seues llistes d'espera per a cobrir les possibles places vacants, si n'hi ha. Als estudiants admesos, se'ls assignarà com a data per a la seua matrícula el pròxim 2 de setembre de 2020.

Als estudiants admesos en la crida del dia 31 de juliol, se'ls enviarà un SMS al seu telèfon mòbil per a comunicar la data i hora de matrícula, així com el seu número PIN per a identificar-se. Després d'aqueixa data, cada centre d'estudi podrà contactar amb l'alumnat interessat a través del telèfon mòbil (generalment trucada telefònica) o del correu electrònic indicat en la preinscripció. Tots els estudiants citats a matrícula poden consultar online la seua cita.

En cas que encara queden places vacants en alguns graus després d'aquesta crida, cada centre d'estudis contactarà directament amb els estudiants que estiguen en llista d'espera.

Una vegada admès des de la llista d'espera, la UPV t'indicarà el dia i l'hora en què has de dur a terme la matrícula.

C.- MÉS INFORMACIÓ

En el sobre virtual de matrícula es troben tant la Informació general per a la teua matrícula completa (normatives, terminis, documentació i punts d'informació) com la Informació específica del teu centre d'estudis (horaris, Programa Integra, Jornades d'Acolliment, Pla d'Acció Tutorial Universitari, etc).

A més, en Informació sobre serveis a l'estudiant podràs conèixer la biblioteca, l'Àrea d'Esports, la Casa de l'Alumne, les pràctiques en empreses, la possibilitat de realitzar intercanvis acadèmics i molts altres serveis a la disposició de l'estudiant de la UPV.

Més informació

Notícies destacades


Premis Aula Cemex - Sostenibilitat Premis Aula Cemex - Sostenibilitat
La despoblació rural i una estació de vehicles d'hidrogen, temàtiques dels treballs guanyadors
PAMPAM20! PAMPAM20!
Els 10 guanyadors de l'edició anterior exposen els seus projectes artístics i multimèdia a la Sala Drassanes fins al pròxim 5 de maig
Construeix amb el teu coneixement Construeix amb el teu coneixement
Un equip UV-UPV guanya el premi Ford Community Challenge Apadrina la Ciència, dotat amb 5.000 €
ENHANCE, supercampus europeu ENHANCE, supercampus europeu
La UPV i les altres 6 universitats tecnològiques europees del consorci ENHANCE ajuden a dissenyar l'educació superior de la societat post COVID
50 anys de l'ETS d'Enginyeria d'Edificació 50 anys de l'ETS d'Enginyeria d'Edificació
L'escola programa activitats durant el 2021 per a celebrar el seu aniversari
Els científics UPV més citats del planeta Els científics UPV més citats del planeta
Avelino Corma, número 1 d'Espanya i top 30 global en la llista de la Universitat de Stanford, que classifica als prop de 160.000 investigadors més destacats del món

EMAS upv