- -
UPV
 

Job Networking Session

L'associació TIME organitza a la UPV la 3a jornada de captació d'enginyeres i enginyers industrials amb dobles titulacions

[ 11/10/2019 ]

Una trobada directa, exclusiva i personal entre prestigioses empreses internacionals i alumnat i personal titulat que està realitzant o que ha participat en un programa de doble titulació en l'àmbit de l'Enginyeria Industrial.


És el propòsit de la Job Networking Session (JNS), una jornada organitzada per l'associació Top Industrial Managers for Europe (TIME) i que, en la tercera edició espanyola, ha acollit l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de la Universitat Politècnica de València (ETSEI-UPV).


Una oportunitat per a entrar en contacte amb empreses de prestigi internacional


La JNS és una trobada que pretén enfortir la relació entre importants corporacions i universitats amb estudiants de dobles titulacions i persones graduades en aquestes, amb l'objectiu que puguen rebre ofertes d'alt nivell a la seua mida.


La jornada, celebrada el passat 8 d'octubre, va reunir 42 estudiants i 18 persones titulades del programa de dobles titulacions procedents de la UPV, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPM), la Universitat Politècnica de Madrid (UPM), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat Pontifícia Comillas (ICAI) i la Universitat de Sevilla (US), així com d'altres, en menor nombre, arribats d'universitats franceses, italianes i alemanyes.


Totes i tots van poder conèixer, de primera mà, les necessitats plantejades per companyies com Amazon France, Esmalglass-Itaca Grupo, Faurecia, Hilti, Power Electronics, Torrecid i Veolia.


La JNS també va comptar amb la participació de responsables del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COEICV) i d'enginyers i enginyeres representants de la UPM, la UPC, l'École Centrale de Nantes, l'École Centrale de Marsella i la CentraleSupélec, que van comunicar la seua experiència professional.


15 anys de programa de doble titulació a l'estranger


L'associació TIME, fundada el 1989, té com a objecte formar enginyeres i enginyers a través d'un programa de doble titulació basat en la cooperació bilateral i l'intercanvi d'estudiants.


Aquesta iniciativa d'excel·lència acadèmica, a la qual la UPV es va sumar el 2004, selecciona els/les millors estudiants per a realitzar estades d'any i mig o dos anys de duració en una institució europea de prestigi elevat, i permet l'obtenció final de dos títols de màster universitari.


A més, gràcies a aquesta formació, les persones participants podran desenvolupar les seues habilitats interculturals, establir contactes internacionals per a futures estades o oportunitats laborals, i en definitiva, afavorir la seua carrera professional. Per part seua, les corporacions es beneficien del descobriment de nous talents per incorporar a les seues plantilles.


En total, l'ETSEI de la UPV té 26 convenis de doble titulació amb altres universitats de prestigi en l'àmbit de l'Enginyeria Industrial.


Més informació

Notícies destacades


Cohors Cohors
El diseño de Angélica Matallana y Mª Elisa Palacios se impone y será el stand de TAU en CERSAIE 2020 (Bolonia, Italia)
Aquest curs, 1.855 alumnes Aquest curs, 1.855 alumnes
D'Austràlia, Suïssa, el Canadà, Singapur, el Japó..., la UPV dona la benvinguda al seu estudiantat d'intercanvi per a aquest segon quadrimestre
IV Premi de Ciències Socials Vicent Castell i Llàcer IV Premi de Ciències Socials Vicent Castell i Llàcer
Joaqui García Sentamans, graduada en Enginyeria d'Edificació i Màster en Conservació del Patrimoni Arquitectònic per la UPV, guanyadora
World Ranking List World Ranking List
Formula Student UPV es corona com a millor equip europeu i tercer del món
Amb la seua obra 'De 0 a 5.000' Amb la seua obra 'De 0 a 5.000'
Guillermo Ros Lluch, llicenciat en Belles Arts per la UPV, guanya el Premi Senyera d'Arts Visuals 2019, dotat amb 12.000 euros
Fes-te soci/a d'Esports UPV! Fes-te soci/a d'Esports UPV!
Gaudeix les seues instal·lacions, activitats i competicions per 45€ (alumnat) i 65€ (PAS/PDI) de l'1 de gener al 31 de juliol

EMAS upv