- -
UPV
 

Job Networking Session

L'associació TIME organitza a la UPV la 3a jornada de captació d'enginyeres i enginyers industrials amb dobles titulacions

[ 11/10/2019 ]

Una trobada directa, exclusiva i personal entre prestigioses empreses internacionals i alumnat i personal titulat que està realitzant o que ha participat en un programa de doble titulació en l'àmbit de l'Enginyeria Industrial.


És el propòsit de la Job Networking Session (JNS), una jornada organitzada per l'associació Top Industrial Managers for Europe (TIME) i que, en la tercera edició espanyola, ha acollit l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de la Universitat Politècnica de València (ETSEI-UPV).


Una oportunitat per a entrar en contacte amb empreses de prestigi internacional


La JNS és una trobada que pretén enfortir la relació entre importants corporacions i universitats amb estudiants de dobles titulacions i persones graduades en aquestes, amb l'objectiu que puguen rebre ofertes d'alt nivell a la seua mida.


La jornada, celebrada el passat 8 d'octubre, va reunir 42 estudiants i 18 persones titulades del programa de dobles titulacions procedents de la UPV, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPM), la Universitat Politècnica de Madrid (UPM), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat Pontifícia Comillas (ICAI) i la Universitat de Sevilla (US), així com d'altres, en menor nombre, arribats d'universitats franceses, italianes i alemanyes.


Totes i tots van poder conèixer, de primera mà, les necessitats plantejades per companyies com Amazon France, Esmalglass-Itaca Grupo, Faurecia, Hilti, Power Electronics, Torrecid i Veolia.


La JNS també va comptar amb la participació de responsables del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COEICV) i d'enginyers i enginyeres representants de la UPM, la UPC, l'École Centrale de Nantes, l'École Centrale de Marsella i la CentraleSupélec, que van comunicar la seua experiència professional.


15 anys de programa de doble titulació a l'estranger


L'associació TIME, fundada el 1989, té com a objecte formar enginyeres i enginyers a través d'un programa de doble titulació basat en la cooperació bilateral i l'intercanvi d'estudiants.


Aquesta iniciativa d'excel·lència acadèmica, a la qual la UPV es va sumar el 2004, selecciona els/les millors estudiants per a realitzar estades d'any i mig o dos anys de duració en una institució europea de prestigi elevat, i permet l'obtenció final de dos títols de màster universitari.


A més, gràcies a aquesta formació, les persones participants podran desenvolupar les seues habilitats interculturals, establir contactes internacionals per a futures estades o oportunitats laborals, i en definitiva, afavorir la seua carrera professional. Per part seua, les corporacions es beneficien del descobriment de nous talents per incorporar a les seues plantilles.


En total, l'ETSEI de la UPV té 26 convenis de doble titulació amb altres universitats de prestigi en l'àmbit de l'Enginyeria Industrial.


Més informació

Notícies destacades


Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
En l'elit universitària internacional En l'elit universitària internacional
'Nature' situa la Universitat Politècnica de València entre les cent millors universitats joves del món
10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor
Del 16 d'octubre al 21 de novembre Del 16 d'octubre al 21 de novembre
La UPV exposa "ANCA. Una experiència de creació col·lectiva 1989-1994"
Accions Marie Sklodowska-Curie Accions Marie Sklodowska-Curie
S'obri la convocatòria d'Innovative Training Networks. 530 milions en beques dirigides a la formació inicial de personal investigador a l'estranger
Projecte Dieper Projecte Dieper
La UPV participa en el desenvolupament d'un nou motor de baix consum i alta eficiència que redueix més d'un 80% l'emissió de partícules contaminants

EMAS upv