- -
UPV
 

Fes-te soci d'Esports UPV!

Gaudeix de les instal·lacions dels tres campus per 65 € (estudiants) o 100 € (PAS/PDI) a l'any. Del 4 al 6 de setembre, portes obertes

[ 02/08/2019 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del seu Servei d'Esports, ha posat en marxa el programa esportiu per al curs acadèmic 2019-2020, al qual pots inscriure't directament a través de la teua pròpia Intranet si eres membre de la comunitat universitària UPV.

En el programa, que inclou quotes reduïdes i una oferta molt variada, la UPV ofereix, tant als seus membres com als externs que així ho desitgen, l'oportunitat de fer esport en els seus tres campus.

Accés a activitats i escoles esportives, reserva d'instal·lacions i participació en lligues

La condició de soci d'esports permet a l'usuari configurar-se el seu propi programa al seu gust, amb accés a les instal·lacions de la UPV des de les 7.30 fins a les 22.30 hores, excepte festius (horari genèric, ja que hi ha instal·lacions obertes també els caps de setmana, com per exemple el pavelló, les pistes de tennis i pàdel, el rocòdrom, etc.).

Així mateix, els socis poden accedir sense quotes addicionals a En Forma i Aula Salut (programa encaminat a la promoció de l'oci, la forma física i la salut); reservar instal·lacions de forma gratuïta per a jugar amb altres socis, o amb quotes també reduïdes, amb convidats (amb preferència de reserva amb 24 hores d'antelació a la resta d'usuaris); accedir a les instal·lacions esportives d'ús individual; i participar en les lligues UPV d'esports d'equip i de raqueta, així com en les competicions individuals.

App UPV Reserves

En aquest sentit, cal assenyalar que les reserves d'instal·lacions poden fer-se des de l'app UPV Reserves, disponible per a ser descarregada, de manera completament gratuïta, des del portal Poliapps.

Al costat de tot això, es podrà accedir sense quota o amb una molt reduïda a les escoles esportives existents en la UPV per a l'especialització i perfeccionament de diverses modalitats: tir amb arc, escacs, esgrima, pilota valenciana, iniciació al futbol sala o voleibol femení, touch rugbi, bàdminton, volei platja, patinatge, tennis de taula, atletisme, running, escalada, tennis i pàdel.

Al voltant de 70 especialitats esportives

En total, la UPV posa prop de 70 especialitats esportives a la disposició dels usuaris, entre les quals continuen novetats del curs passat com la dansa africana a l'estil bantú i l'strecht and relax, al costat de les ja tradicionals de training camp, tonificació, pilates, ioga, etc.

Quant a les lligues internes, a més de les habituals -futbol 7, futbol sala, bàsquet, volei, volei platja, pàdel, tennis, esquaix, bàdminton i tennis de taula; i en modalitat individual escacs, esgrima, marató i tir amb arc-, les lligues d'esports de raqueta s'ofereixen, per tercer any consecutiu, en modalitat open, la qual cosa permet participar tant a homes com dones de manera conjunta.

Les quotes per als campus d'Alcoi i Gandia, més econòmiques

El cost de la quota anual, al campus de Vera (València), és de 65 euros per a l'alumnat i 100 euros per al personal d'administració i serveis (PAS) i el docent i investigador (PDI), així com per al personal mixt d'investigació del CSIC.

Els familiars de primer grau de PAS, PDI, Alumni o personal assimilat que desitgen fer-se socis hauran d'abonar 150 euros, mentre que el preu per a externs és de 400 euros.

Als campus d'Alcoi i Gandia, les quotes són menors: 30 euros per a alumnes i 50 per a PAS i PDI. En qualsevol cas, es pot trobar tota la informació en el programa complet del primer quadrimestre 2019-20.

Del 4 al 6 de setembre, jornades de portes obertes

A més de tota l'oferta, que inclou també ajudes a esportistes d'alt nivell, per a conèixer de primera mà les opcions disponibles, el Servei d'Esports UPV celebrarà, de dimecres 4 a divendres 6 de setembre, les seues jornades de portes obertes, que brindaran a tot interessat l'oportunitat de provar gratuïtament les activitats.


Notícies destacades


Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
En l'elit universitària internacional En l'elit universitària internacional
'Nature' situa la Universitat Politècnica de València entre les cent millors universitats joves del món
10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor
Del 16 d'octubre al 21 de novembre Del 16 d'octubre al 21 de novembre
La UPV exposa "ANCA. Una experiència de creació col·lectiva 1989-1994"
Accions Marie Sklodowska-Curie Accions Marie Sklodowska-Curie
S'obri la convocatòria d'Innovative Training Networks. 530 milions en beques dirigides a la formació inicial de personal investigador a l'estranger
Projecte Dieper Projecte Dieper
La UPV participa en el desenvolupament d'un nou motor de baix consum i alta eficiència que redueix més d'un 80% l'emissió de partícules contaminants

EMAS upv