- -
UPV
 

Líder nacional

La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube segons UniRank

[ 25/03/2019 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) és una de les 10 universitats del món amb major nombre de subscripcions en el seu canal oficial de YouTube, la plataforma global de referència en allotjament de vídeos.

En concret, la UPV ocupa la setena posició en l'última classificació publicada per UniRank, amb dades corresponents a l'any 2018, i és líder nacional i l'única universitat espanyola present en dels 10 primers llocs internacionals; la Universitat Miguel Hernández d'Elx (22a) i la Politècnica de Madrid (24a) completen el podi espanyol.

En el rànquing, liderat per la Universitat de Stanford, la UPV apareix per davant, per exemple d'institucions del prestigi d'Oxford (8a), Cambridge (9a) o Yale (11a).

140.060 subscripcions... que ja en són més de 157.000

Al final de l'any passat, el canal oficial de YouTube de la UPV comptava amb 140.060 subscripcions, xifra que no ha deixat de créixer i que, en l'actualitat, ja supera les 157.000. Amb un total de 9.627 vídeos publicats i més de 42 milions de visualitzacions, el canal de la UPV, que el pròxim mes de juny complirà 10 anys d'existència, ofereix material formatiu generat per la UPV.

Així, vídeos individuals, cursos en línia oberts i massius (MOOC), etc. ideats principalment per personal docent i investigador (PDI) i creats per l'Àrea de Sistemes de la Informació i les Comunicacions (ASIC), es troben a la disposició de tota aquella persona que ho desitge (consulta els vídeos més vistos) en un canal oficial de la UPV coordinat des de l'Àrea de Comunicació (ACOM).


Notícies destacades


Esport lliure de COVID-19 Esport lliure de COVID-19
La Càtedra de l'Esport UPV certifica el compliment de la normativa en instal·lacions i clubs
InTheMed InTheMed
La UPV lidera un projecte internacional de millora en la gestió de les aigües subterrànies a través de la innovació i la sostenibilitat
Fibril·lació auricular Fibril·lació auricular
José Joaquín Rieta, investigador del campus de Gandia UPV, lidera un grup internacional que treballa en la possibilitat de predir l'aparició de l'arrítmia amb 2 hores d'antelació
#GlobalChallenge #GlobalChallenge
70 estudiants de 9 universitats espanyoles presenten un manifest reclamant una nova societat post COVID-19
#Cogeloquenecesites #Cogeloquenecesites
David Candel i Víctor Bujaldón, alumnes del campus d'Alcoi UPV, creen una web que localitza els punts de donació de menjar en tota Espanya
Clean Sky 2 Clean Sky 2
La UPV lidera SACOC, projecte internacional clau en la investigació cap a un transport aeri sostenible

EMAS upv