- -
UPV
 

Líder nacional

La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube segons UniRank

[ 25/03/2019 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) és una de les 10 universitats del món amb major nombre de subscripcions en el seu canal oficial de YouTube, la plataforma global de referència en allotjament de vídeos.

En concret, la UPV ocupa la setena posició en l'última classificació publicada per UniRank, amb dades corresponents a l'any 2018, i és líder nacional i l'única universitat espanyola present en dels 10 primers llocs internacionals; la Universitat Miguel Hernández d'Elx (22a) i la Politècnica de Madrid (24a) completen el podi espanyol.

En el rànquing, liderat per la Universitat de Stanford, la UPV apareix per davant, per exemple d'institucions del prestigi d'Oxford (8a), Cambridge (9a) o Yale (11a).

140.060 subscripcions... que ja en són més de 157.000

Al final de l'any passat, el canal oficial de YouTube de la UPV comptava amb 140.060 subscripcions, xifra que no ha deixat de créixer i que, en l'actualitat, ja supera les 157.000. Amb un total de 9.627 vídeos publicats i més de 42 milions de visualitzacions, el canal de la UPV, que el pròxim mes de juny complirà 10 anys d'existència, ofereix material formatiu generat per la UPV.

Així, vídeos individuals, cursos en línia oberts i massius (MOOC), etc. ideats principalment per personal docent i investigador (PDI) i creats per l'Àrea de Sistemes de la Informació i les Comunicacions (ASIC), es troben a la disposició de tota aquella persona que ho desitge (consulta els vídeos més vistos) en un canal oficial de la UPV coordinat des de l'Àrea de Comunicació (ACOM).


Notícies destacades


Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals

EMAS upv