- -
UPV
 

Tres investigadors del MIT, a la UPV

Tres investigadors del MIT, a la UPV

"Dades, IA i complexitat. Una visió de la societat del futur" jornada oberta a l'ETSINF (divendres, 9 de novembre, 9.30 h)

[ 06/11/2018 ]

Eduardo Castelló Ferrer, José Balsa Barreiro i Alfredo Morales Guzmán, investigadors pertanyents al prestigiós Human Dinamic Group, del Massachusetts Institute of Technology (MIT) Media Lab, seran els protagonistes de la jornada "Dades, intel·ligència artificial i complexitat. Una visió de la societat del futur", que tindrà lloc el divendres 9 de novembre a la sala d'actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Allí, tindrà lloc una sessió oberta, dirigida tant a alumnat com a professorat i personal investigador els àmbits de treball o estudi dels quals estiguen relacionats amb els nombrosos temes de les investigadores i investigadors presents: intel·ligència artificial, robòtica, dades, privacitat, seguretat, disseny, agricultura, bioenginyeria, ecologia, medi ambient, aprenentatge, codi obert, energia i informàtica, entre altres.

En format de classe inversa

La sessió es desenvoluparà sota el format de classe inversa (flipped classroom), que implica que les persones assistents han d'acudir a la jornada havent llegit tota la informació dels ponents (textual i audiovisual) present en el PDF adjunt a peu de pàgina, de manera que les presentacions seran breus i la major part del temps es dedicarà a la interacció entre els tres investigadors i el públic assistent.

Eduardo Castelló Ferrer és doctor i màster en Enginyeria Robòtica per la Universitat d'Osaka (Japó), i investigador a l'Human Dynamics Group del MIT Media Lab. Per la seua part, José Balsa Barreiro és enginyer industrial, especialitzat en Mecànica, i enginyer geodèsic per la UPV; doctor enginyer de camins, canals i ports per la Universitat de la Corunya i l'Institut Politècnic de Torí, i a més, postdoc fellow associat a l'Human Dynamics Group del MIT Media Lab. Finalment, Alfredo Morales Guzmán és investigador en Ciència de Dades i Investigació de Sistemes Complexos a la Universitat de Cambridge; professor assistent al New England Complex Systems Institute, i visiting researcher del MIT Media Lab.


Notícies destacades


Amb l'acceleració del Tesla Roadster Amb l'acceleració del Tesla Roadster
S'ha presentat 'Turian', el nou prototip d'Hyperloop UPV a la recerca de l'èxit en la Pod Competition IV de Los Angeles
Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial
Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals

EMAS upv